31 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Primera Division: Barcelona - Sporting Gijon

Η Barcelona (φαβορί στο 1,17) ξεκίνησε τη χρονιά με την κατάκτηση δύο ακόμα τίτλων. Οι Blaugrana κατέκτησαν το ισπανικό Super Cup με δύο νίκες επί της Athletic Bilbao, ενώ την Παρασκευή κέρδισαν με 1-0 τη Shakhtar στην παράταση και σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Super Cup. Ενόψει του σημερινού αγώνα, ο Pep Guardiola ίσως προβεί σε κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα, ενώ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Marquez και Iniesta. Ωστόσο πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Lionel Messi, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή για να ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα.

Η Sporting Gijon (25,00 για την έκπληξη) κατάφερε πέρσι να παραμείνει στην κατηγορία και φιλοδοξεί να επαναλάβει κάτι ανάλογο και φέτος. Δεν άλλαξε και πολύ το ρόστερ της, αν και οι 5 νεοαποκτηθέντες (Juan Pablo, Gregory, Botía, Miguel de las Cuevas, Rivera) αναμένεται να ντεμπουτάρουν. Θα λείψει ο τραυματίας γκολκίπερ Cuellar.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Barcelona (4-3-3): Valdes; Dani Alves, Puyol, Pique, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Pedro, Ibrahimovic, Henry

Sporting Gijon (4-2-3-1): Juan Pablo; Sastre, Botia, Gregory, Canella; Diego Camacho, Michel; De las Cuevas, Rivera, Diego Castro; Bilic



Sign Up to VC Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: