20 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Europa League: Stabaek - Valencia

Η Stabaek (στο 5,40 ο άσος) ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τα προκριματικά του Champions League, όπου αφού απέκλεισε δύσκολα τα Tirana, αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Copenhagen, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο Europa League. Το έργο της εδώ όμως είναι ακόμα πιο δύσκολο κόντρα στη Valencia (21,00 για κατάκτηση). Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας τα πηγαίνει αρκετά καλά, παρότι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Tromso.

Η Valencia (φαβορί στο 1,75) δίνει απόψε το πρώτο της επίσημο φετινό παιχνίδι, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι. Ο David Villa παρέμεινε τελικά στην ομάδα, όπως και ο David Silva. Αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, ωστόσο η αμυντική γραμμή των «νυχτερίδων» θα είναι τελείως αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά τα πρόσωπα. Ο Unai Emery άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Del Horno, Vicente, Baraja, David Navarro, Jordi Alba, Nacho González και Manuel Fernandes.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Stabaek (4-4-2): Knudsen - Skjønsberg, Segerström, Rogne, Hauger - Kobayashi, Pálmason, Farnerrud, Hedenstad - Nannskog, Berglund.
Valencia (4-2-3-1): Moyá - Bruno, Dealbert, Alexis, Mathieu - Marchena, Banega - Joaquín, Silva, Mata - Villa.

Διαιτητής στο Telenor Arena του Oslo ο Σκοπιανός Aleksandar Stavrev.


Click here to Sign-Up Now!

Δεν υπάρχουν σχόλια: