20 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Europa League: Kosice - Roma

Η Kosice (7,40 για την έκπληξη) απέκλεισε με δύο νίκες (2-0 εκτός, 3-1 εντός) τη Slavija Sarajevo και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όμως η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με ένα από τα φαβορί του θεσμού, τη Roma (12,5 για κατάκτηση στην Betfair). Στο πρωτάθλημα Σλοβακίας προέρχεται από δύο σερί ήττες, με 0-2 από τη Zilina εντός και 5-4 από τη Spartak Trnava εκτός έδρας. Παρελθόν από την ομάδα, ο νεαρός Σέρβος μεσοαμυντικός Matic, που πήρε μεταγραφή για την Chelsea.

Η Roma (1,54 το διπλό) μετά τις δύο νίκες (3-1 εντός, 7-1 εκτός) επί της Gent βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της Serie A, οι «τζιαλορόσι» βλέπουν το ματς ως πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα με την Genoa. Ο Luciano Spalletti δεν υπολογίζει τον γκολκίπερ Doni, το δεξιό μπακ Cicinho, το στόπερ Juan, το μέσο Perrotta και τους επιθετικούς Esposito, Vucinic, Julio Baptista, από τους οποίους κανείς δεν έπαιξε στα παιχνίδια με τη Gent. Πρόβλημα προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση και με τον αναπληρωματικό επιθετικό Okaka, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Η πιθανή ενδεκάδα της Roma (4-2-3-1): Artur - Motta, Mexes, Andreolli, Riise - De Rossi, Pizarro - Taddei, Menez, Guberti - Totti

Διαιτητής στο Lokomotiva του Kosice θα είναι ο Δανός Peter Rasmussen.


Δεν υπάρχουν σχόλια: