20 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Europa League: Genoa - Odense

Η Genoa (φαβορί στο 1,62) επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στην Ευρώπη και το Marasi θα φορέσει τα γιορτινά του για τη σημερινή μεγάλη βραδιά. Η ομάδα της Γένοβας μάλιστα καλείται να πάρει σκορ πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης, για να πάει πιο άνετη στη Δανία την επόμενη εβδομάδα. Το πρωτάθλημα στην Ιταλία αρχίζει την Κυριακή για τους grifoni, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην επίσης Ευρωπαία Roma. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Hernan Crespo, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο συμπατριώτης του Luciano Figueroa.

Η Odense (6,80 το διπλό στο ανταλλακτήριο της Betfair) ταξιδεύει στην Ιταλία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Οι Δανοί απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο με δύο νίκες (4-3 εκτός, 3-0 εντός) τη Rabotnicki από τα Σκόπια, όμως τώρα ο αντίπαλος είναι σαφώς δυσκολότερος. Για το πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν μόλις τη Δευτέρα, κερδίζοντας με 1-0 τη Midtjylland. Μοναδική αξιόλογη απουσία αυτή του αναπληρωματικού επιθετικού Runstrom, καθώς δεν επηρεάζουν τα πλάνα του προπονητή οι επίσης απόντες Nielsen, Ousager και Johansen.

Η πιθανή ενδεκάδα της Genoa (3-4-3): Amelia - Biava, Bocchetti, Moretti - Mesto, Juric, Milanetto, Criscito - Palacio, Figueroa, Sculli

Διαιτητής στο Marasi της Genoa θα είναι ο Γάλλος Stéphane Laurent Lannoy


Δεν υπάρχουν σχόλια: