4 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Twente - Sporting

Επαναληπτικός αγώνας για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία έληξε ισόπαλο 0-0.

Θα πέσουν κορμιά απόψε στο Enschede, καθώς το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Jose Alvalade άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς. Σ' ένα ματς όπου η Sporting είχε την υπεροχή, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του γκολκίπερ της Twente, Boschker, έχασε πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη. Έτσι, οι δύο ομάδες θα λύσουν σήμερα τις διαφορές τους στο κατάμεστο Arke Stadion.

Η Twente ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο ολλανδικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 0-2 τη Sparta Rotterdam εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο. Σκόρερ για την ομάδα του Steve McClaren οι N'Kufo στο 18΄ και Ruiz στο 57΄. Έτσι, οι γηπεδούχοι θα υποδεχτούν τους Πορτογάλους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, κυνηγώντας τη νίκη (2,42 στο ανταλλακτήριο της Betfair) που θα τους φέρει στην επόμενη φάση. Σημαντική η απουσία του βασικού γκολκίπερ Boschker, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και θα λείψει λόγω τιμωρίας.

Η Sporting μπορεί να μην κατάφερε να πάρει προβάδισμα με μία ενδεχόμενη νίκη από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο πάει στην Ολλανδία για δύο αποτελέσματα. Αφού προκρίνεται (1,88) είτε με νίκη (3,00), είτε με ισοπαλία με γκολ (6,00 το 1-1, 15,50 το 2-2 και 75,00 το 3-3). Ο Paulo Bento έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, ενώ παράλληλα ζήτησε σοβαρότητα και προσοχή για το σημερινό παιχνίδι. Μπήκε στην αποστολή ο φορ Caicedo, εκτός έμειναν ο τραυματίας μέσος Izmailov και ο στόπερ Pedro Silva για λόγους τακτικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Arke του Enschede θα είναι ο Γάλλος Stephane Laurent Lannoy.


Δεν υπάρχουν σχόλια: