4 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: NK Dinamo Zagreb - Salzburg

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν NK Dinamo Zagreb και Red Bull Salzburg μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Αυστρία. Στο Maksimir θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τα play off του Champions League.

Στο EM Stadion Wals-Siezenheim, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Το γκολ του Marijo Mandžukić στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, είναι αυτό που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Κροάτες, οι οποίοι κατάφεραν να απαντήσουν στο τέρμα του Alexander Zickler, του οποίου η συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα ήταν έκπληξη, αντί του πρώτου σκόρερ Marc Janko.

Αν υπάρχει, όμως, μια σημαντική απώλεια για τη Dinamo, αυτή είναι του σκόρερ Mandžukić, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Αυστρία. Οι Κροάτες του Krunoslav Jurcic περιμένουν πολλά από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο - ο οποίος σκόραρε στη νίκη 4-1 για το πρωτάθλημα - για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού - στο 1,32 στην αγορά Πρόκριση στο ανταλλακτήριο της Betfair. Στη Dinamo αγωνίζεται ακόμα ένας γνώριμός μας, ο Igor Bišcan που πριν μερικά χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σημαντικό πλεονέκτημα για την Salzburg η αγωνιστική της ετοιμότητα, καθώς έχει ήδη δώσει τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα της T-Mobile (φαβορί στο 1,41 στην αγορά Πρωταθλητής 2009/10 για να διατηρήσει τα σκήπτρα), με απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα. Μεγαλύτερο όπλο της, πάντως, η παρουσία του Huub Stevens στην άκρη του πάγκου της!

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Maksimir του Ζάγκρεμπ θα είναι ο Alain Hamer από το Λουξεμβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: