5 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Maribor - Zurich

Επαναληπτικός αγώνας για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 2-3 υπέρ της Maribor.

Η Maribor έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας με 2-3 μέσα στην Ελβετία και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, με συνέπεια τα εισιτήρια του αγώνα να έχουν εξαντληθεί. Στο πρωτάθλημα Σλοβενίας δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας μία νίκη και 2 ήττες, έπειτα από 3 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 10 ομάδων. Η μοναδική της νίκη μάλιστα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο με 3-1 επί της ουραγού Nafta.

Η Zurich από την πλευρά της είναι καταδικασμένη να κερδίσει και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση, εκτός κι αν κερδίσει με 2-3 και στείλει το ματς στην παράταση. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση, έπειτα από 4 αγώνες, μετρώντας 2 νίκες και 2 ήττες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πάντως δεν αγωνίστηκε, αφού το παιχνίδι της με τη St. Gallen είχε διεξαχθεί νωρίτερα. Βέβαια είναι η επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα Johnny Leoni αντί του κακού στο πρώτο ματς, Andrea Guatelli.

Διαιτητής στο Ljudski του Maribor θα είναι ο Γάλλος Laurent Duhamel.


Δεν υπάρχουν σχόλια: