5 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Partizan - ΑΠΟΕΛ

Εχοντας κερδίσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο, το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για την πρόκριση στα play off του Champions League, απέναντι στην ιδιαίτερα ισχυρή Partizan.

Ισως ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν πίστευαν πως θα έφταναν μια ανάσα από την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης. Κι όμως, το συγκρότημα του Ivan Jovanović, μετά το 2-0 μέσα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με τα γκολ των Nenad Mirosavljević και Marcin Zewlakow είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι του Γ' προκριματικού γύρου του Champions League - στο 1.60 στην αγορά Πρόκριση στο ανταλλακτήριο της Betfair.

«Εχω μεγάλο σεβασμό στην Partizan, αλλά πάντα πιστεύω στους παίκτες μου και έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Ξέρετε καλά τον εγωισμό που έχουμε σαν ομάδα. Αν δεν τον είχαμε, δεν θα ήμασταν εδώ!», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη πετάξει εκτός διοργάνωσης την EB/Streymur από τα Νησιά Φερόε (2-0 εκτός και 3-0 εντός), αλλά φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων.

Πόσο μάλλον όταν η ομάδα του Slavisa Jokanović θα έχει στο πλευρό της 30.000 φανατικούς φίλους της που θα σπεύσουν στο FK Partizan για να την ενισχύσουν. Δεδομένα μέσα στο Βελιγράδι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη - στο 1.41 στο ανταλλακτήριο για να τα καταφέρουν - αλλά για την πρόκριση θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον Goran Gavrančić (πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ) και την παρέα του. Ο προπονητής της Partizan εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του, μιλώντας για δύσκολη αποστολή, ωστόσο εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα προκριθεί

Διαιτητής της αναμέτρησης στο FK Partizan του Βελιγραδίου θα είναι ο Ιταλός Matteo Simone Trefoloni.

Δεν υπάρχουν σχόλια: