5 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Dinamo Moscow - Celtic

Επαναληπτικός του 0-1 της Σκωτίας με τη Dinamo Moscow, να έχει το σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση μετά την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο SK Noviye Khimki.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Dinamo κατάφερε να μπει στο πολύ κλειστό κλαμπ ομάδων που έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια εκτός έδρας τη Celtic και τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Kokorin στο 7'. Φανερά πιο έτοιμοι οι Ρώσοι απείλησαν κι άλλες φορές, αλλά δέχτηκαν και πίεση από τους Σκοτσέζους, χωρίς τελικά να το πληρώσουν. Στ' αγωνιστικά για τους γηπεδούχους, επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας Dmitry Khokhlov, που θα βοηθήσει στην προσπάθεια διατήρησης του αποτελέσματος και την πρόκριση στα play-off του Europa League. Επίσης ο μέσος Aguiar, που ήρθε από την Braga αναμένεται να χρησιμοποιηθεί καθώς είναι σαφώς πιο έτοιμος, ενώ σκόραρε και στο ντεμπούτο του κόντρα στην Khimki.

Ο Tony Mowbray κινδυνεύει να ξεκινήσει την πορεία του στον πάγκο της ομάδας, όπως ακριβώς ο προκάτοχός του, Gordon Strachan, με αποκλεισμό, δηλαδή, από το Champions League. Σ' αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι αντίστοιχα με την καλή εντός έδρας παράδοση της ομάδας, η εκτός έδρας πορεία είναι κακή, με τη Celtic να μην κερδίζει εκτός έδρας εδώ και έξι χρόνια. Επιστρέφει ο μέσος Scott Brown, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά ταξίδεψε με την αποστολή στη Ρωσία και προπονήθηκε χωρίς προβλήματα. Ο αριστερός μπακ Lee Naylor, ξεπέρασε ένα χτύπημα που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι και είναι διαθέσιμος, αλλά όχι και ο αμυντικός Stephen McManus και ο μέσος Barry Robson, Που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Διαιτητής: Jonas Eriksson (Σουηδία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: