5 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Με στόχο το θέαμα και την πρόκριση


Την Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμετωπίζει απόψε (21.45, ΝΕΤ) η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Η ομάδα του Ολυμπιακού καλείται μπροστά στον κόσμο της να δείξει σοβαρότητα, έτσι ώστε να διαφυλάξει το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Βροντερό παρών από τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.
Με στόχο το θέαμα αλλά και την πρόκριση θα υποδεχτεί απόψε ο Ολυμπιακός την σλοβακική ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να μην υποτιμήσουν την ομάδα του Ντούσαν Ουρίν και να δείξουν την ίδια σοβαρότητα με το πρώτο παιχνίδι.

Σημαντική θα είναι η βοήθεια του κόσμου, οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό όσα εισιτήρια βγήκαν στην αγορά. Λίγο... διαφορετική θα είναι η σύνθεση της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Στο μυαλό του Τιμουρ


Δύο ή τρεις αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει η ομάδα του Πειραιά κόντρα στην Σλόβαν. Αρχικά, την θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου στο κέντρο θα πάρει ο φορμαρισμένος Ένζο Μαρέσκα.

Ακόμη, τον καλό του εαυτό φαίνεται πως βρήκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας αντί του Λεονάρντο. Σκέψεις υπάρχουν και για τον... κουρασμένο Ντιόγκο αντί του Κώστα Μήτρογλου αφού ο Γεωργιανός θέλει να αφυπνίσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό από τον οποίο η ομάδα περιμένει πάρα πολλά.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι οι Κριστιάν Λεντέσμα και Ντουντού, ενώ τη θέση του στο βασικό σχήμα θα διατηρήσει και ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος Αβρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Νικλητσιώτης, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδης και Παναγόπουλος.

Η φιλόδοξη Σλόβαν


Χωρίς άγχος θα παραταχθεί η ομάδα του Ντούσαν Ουρίν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό είναι το χειρότερο αφού οι παίκτες της θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και... ότι βγει. Ο έμπειρος κόουτς θα παρατάξει την σλοβακική ομάδα με σύστημα 4-4-1-1 και η ενδεκάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Μπίτσικ, δεξιά θα βρεθεί ο Σαλάτα , Βαλάχοβιτς και Ντοσούντλ θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σιμάο θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.

Οι Μπόζιτς και Κόζακ θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Γκαούτσο θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Σλόβακ στο αριστερό. Ο Χάλεναρ θα είναι το δεκάρι της Σλόβαν, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μάσαρικ.

Από το goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: