3 Αυγούστου 2009

Ο Μενέντεθ είναι ο εντεταλμένος του Κόκκαλη για τον Γκονζάλες


Η ισπανική εφημερίδα «ABC» γνωστοποίησε το όνομα του ανθρώπου που έχει εντολή από τον Σωκράτη Κόκκαλη να διαπραγματευτεί με την Μπέτις τη μετεγγραφή του Μαρκ Γκονζάλες. Αυτός είναι ο Ερμίνιο Μενέντεθ, ο οποίος έχει διατελέσει παράγοντας της μεγάλης αντιπάλου των «μπέτικος», της Σεβίλλης.
Από την Κυριακή προσπαθεί να κλείσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αν και το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή η επίτευξη συμφωνίας φαντάζει πολύ δύσκολη.
Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατέθεσαν πρόταση για μονοετή δανεισμό του 25χρονου παίκτη, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο με δεδομένο ότι στο κόλπο έχει μπει η Άρσεναλ, η οποία θέλει να αγοράσει άμεσα τον Γκονζάλες, η υπόθεση δυσκολεύει.

«Το θέμα είναι πολύ απλό. Είπα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρκ. Η πρώτη πρόταση αφορούσε για τον δανεισμό του παίκτη και η Μπέτις την απέρριψε. Ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να μάθω τη τιμή του ποδοσφαιριστή. Οι Έλληνες εμφανίζονται έτοιμοι να πληρώσουν για να τον κάνουν δικό τους», τόνισε ο Μενέντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: