3 Αυγούστου 2009

Χωρίς τον αρχηγό Ρέπκα, αλλά... προσγειωμένη έφτασε στην Αθήνα η Σπάρτα ενόψει ΟΑΚΑ


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Σπάρτα Πράγας για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (21:45, ΝΕΤ), στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου για το Champions League.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στους Τσέχους, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εμφανίστηκαν «προσγειωμένοι» κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος», τονίζοντας πως η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη από το πρώτο παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστούν σε ένα γήπεδο με «καυτή» ατμόσφαιρα.

Ο Νίκλας Χοέντερ είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι αλλά θα είναι πιο δύσκολη η ρεβάνς από ότι το παιχνίδι στην Πράγα.

»Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο από το πρώτο ματς. Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε σε μια πύρινη έδρα και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο».

Στην Αθήνα δεν ήρθε ο αρχηγός της ομάδας, Τόμας Ρέπκα που είναι τραυματίας. Ενδέχεται, όμως, να έρθει την Τρίτη στην Ελλάδα, στην περίπτωση που η κατάστασή του δείξει σημαντική βελτίωση. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει, βέβαια, πολλές πιθανότητες.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σπάρτα, Γιόζεφ Χόβανετς είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 18:30, ενώ η προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: