3 Αυγούστου 2009

Ο Βιτόλο θέλει τον ΠΑΟΚ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στο τέλος του έφτασε το σίριαλ του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ, καθώς την Δευτέρα ο Ισπανός μέσος παρουσιάστηκε και επίσημα από τον «Δικέφαλο» του Βορρά και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου που έκαναν υπομονή, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει τον Αρη για λογαριασμό της νέας ομάδας του. Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζέρ του, Ραφαέλ Θούρο, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αρης του χρωστάει 170.000 ευρώ.

«Είναι τεράστια χαρά που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, που είναι μία από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ελλάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την υπομονή που έδειξαν, σχετικά με όσα μεσολάβησαν για τη λύση του συμβολαίου μου με τη Σανταντέρ.

»Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να φέρομαι σαν επαγγελματίας και προσφέρω στην ομάδα. Στα επτά χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, σε όσες ομάδες έχω περάσει προσπαθώ να έχω σταθερότητα, και από όλες έφυγα με καλές εντυπώσεις», δήλωσε αρχικά ο Βιτόλο και πρόσθεσε:

«Στις διακοπές προσπάθησαν να κρατηθώ σε καλό επίπεδο για να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος. Ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι στο ρυθμό που πρέπει.

»Θέλω να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ με έκαναν να θέλω να έρθω στην ομάδα. Ηρθα για να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά».

Θούρο: Μας χρωστάει 170.000 ευρώ ο Αρης

Από την άλλη, ο μάνατζερ του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο τόνισε: «Μετά από περίπλοκες διαπραγματεύσεις με τη Ράσινγκ, φτάσαμε τελικά σε συμφωνία. Νωρίτερα είχα μιλήσει με ενδιάμεσο άνθρωπο που μου είχε πει πως ο ΠΑΟΚ θα ενδιαφερόταν για το Βιτόλο αν έμενε ελεύθερος.

»Την εβδομάδα που πέρασε μίλησα για πρώτη φορά απευθείας με το Ζήση Βρύζα Το πιο σημαντικό είναι ότι ο παίκτης ήρθε στην ομάδα που ήθελε να παίξει. Ο παίκτης ανήκε στη Σανταντέρ. Δεν μπορεί κάποιος άλλος να έχει όφελος από τη λύση του συμβολαίου του.

»Αν υπάρχει συμφωνία Ράσινγκ - Αρη εμείς δεν το γνωρίζουμε. Θα είναι πολύ καλό ο Αρης να πάρει χρήματα και να δώσει στο Βιτόλο αυτά που του χρωστάνε. Ο Βιτόλο δεν χάρισε τίποτα στον Αρη. Κάναμε προσφυγή στην Ελληνική Ομοσπονδία για τα χρωστούμενα που είναι περίπου 170 χιλιάδες ευρώ. Θα προσπαθήσω να πάρει ο παίκτης αυτά που δικαιούται».

«Για την ανατροπή στην Τούμπα» δήλωσε ο Αντερσεν

Λιγοστές είναι οι ελπίδες της Βαλερένγκα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μετά την εντός έδρας ήττας με 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Ούλεβαλ» του Όσλο. Ωστόσο, ο προπονητής της, Μάρτιν Αντερσεν δεν απογοητεύεται και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (21:45).

Και στο νορβηγικό πρωτάθλημα, πάντως, η αντίπαλος του «Δικεφάλου» δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο. Η Στρόμσγκοντσετ την ανάγκασε στην 5η διαδοχική της ήττα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

«Παίξαμε παιδικό ποδόσφαιρο. Ηταν μία μαύρη μέρα. Πέντε διαδοχικές ήττες είναι κάτι πολύ αρνητικό και απαράδεκτο. Είχαμε δείξει πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Αντερσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: