1 Αυγούστου 2009

Μπάγεβιτς: Δεν τον ζήτησα, αλλά μας προτάθηκε ο Ντ' Αλεσάντρο


Για να βγαίνει ολόκληρος Μπάγεβιτς να μιλάει για τον Ντ' Αλεσάντρο, το βέβαιο είναι πως εδώ υπάρχει θέμα για την ΑΕΚ.

Ο Ντούσκο προσπάθησε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sport24.gr», να «μαζέψει» το φλερτ με τον Αργεντίνο χαφ κι έτσι αυτόματα το έφερε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

«Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν για το συγκεκριμένο θέμα του Ντ' Αλεσάντρο. Δεν έχω πει σε κανέναν ότι εγώ ζήτησα την απόκτησή του. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και είναι μέσα στα ονόματα που εξετάζουμε. Μας έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει κάποια παραπάνω κίνηση», υποστήριξε ο προπονητής της Ενωσης, προσθέτοντας: «Από την ημέρα που μαθεύτηκε ότι γίνεται το deal με τους επιχειρηματίες, πολλά σενάρια γράφονται για παίκτες που είναι γνωστοί και σπουδαίοι σε αξία. Πολλοί μάνατζερ μας προτείνουν παίκτες. Ας το αφήσουμε το θέμα εδώ».

Και πραγματικά ο Ντούσκο έχει πολύ σημαντικότερες σκοτούρες στο κεφάλι του. Πριν από λίγες ημέρες είπε ορθά-κοφτά πως θέλει τον Μάντζιο αντί του σπουδαίου παίκτη αλλά απείθαρχου Τζιμπούρ, ένα επιτελικό χαφ και ένα βασικό δεξί μπακ. Το μπάτζετ ανακοινώθηκε πως παραμένει το ίδιο μέχρι νεωτέρας -περιορισμένο αλλά φαινομενικά επαρκές- ακόμη και έτσι όμως, μέχρι τώρα δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Στην ΠΑΕ είναι ακόμα «μπλεγμένοι» στο σίριαλ με τον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο και υποτίθεται εξετάζουν και άλλους στόχους. Το απαξιωτικό «όχι» από τον Σεϊταρίδη, μέσω της πρόσφατης συνέντευξής του, έκανε τη νευρικότητα όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ακόμη εντονότερη.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν τα χαρμόσυνα μαντάτα από την Ισπανία να κατευνάσουν τα πνεύματα. Το εξαιρετικό «ντιλ» με τη Μάλαγα για τον Εντίνιο (1 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου επιθετικού) επιτέλους ολοκληρώθηκε και η διοίκηση πήρε έτσι τον πρώτο της «πόντο» στον φετινό καλοκαιρινό «μαραθώνιο» των μετεγγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: