1 Αυγούστου 2009

ΟΣΦΠ: Νέος κύκλος επαφών για Γκονζάλες


Διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπέτις, αναφορικά με τον Μαρκ Γκονζάλες αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα (1/8) άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην Ισπανία, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη. Σύμφωνα με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο, μετά το στάδιο των ανεπίσημων επαφών ήρθε η ώρα να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ισπανικό σύλλογο για να αποσπάσουν τα δικαιώματα του Χιλιανού αριστερού χαφ. Εναλλακτική λύση ο Σεβαντόν.

Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεν μεγάλη, με τους Ανδαλουσιάνους να ζητούν έξι εκατ. ευρώ και τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν σε πρώτη, τουλάχιστον, φάση τέσσερα εκατομμύρια. Βέβαια όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη περίπτωση, στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων το «χάσμα» κλείνει. Το γεγονός όμως ότι στον προεδρικό «θώκο» της Μπέτις κάθεται ο Μαρτίνεθ Λουίθ ντε Λοπέρα δυσκολεύει την κατάσταση, αφού είναι ιδιαίτερα σκληρός διαπραγματευτής.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του για τον παίκτη, αφού η Γουίγκαν και η Μπλάκμπερν που φέρονταν να τον διεκδικούν δεν έχουν πραγματικά κινηθεί. Στον ισπανικό Τύπο εξάλλου γίνεται λόγος για συμφωνία των Πειραιωτών με τον Γκονζάλες για τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι λύσεις για την επίθεση

Ένα όνομα που έχει συμπεριληφθεί ουκ ολίγες φορές στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι αυτό του Ερνέστο Σεβαντόν. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στο μπλοκάκι τους τον Ουρουγουανό, αλλά όχι σε πρώτη προτεραιότητα, αφού επεξεργάζονται κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Από την άλλη, όσο περνάνε οι μέρες απομακρύνεται όλο και περισσότερο ο Μπομπό. Ο Βραζιλιάνος φορ της Μπεσίκτας φέρεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της παραμονής του στον τουρκικό σύλλογο. Μάλιστα σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα δήλωσε ότι θα παίζει και την επόμενη σεζόν στην Μπεσίκτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: