12 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ: Επανέρχεται για Σεϊταρίδη!


Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνάς του με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από το περιβάλλον του διεθνούς οπισθοφύλακα προκύπτει πως αν δεν βρει κάτι καλό στο εξωτερικό, τότε θα εξετάσει σοβαρά κάποια πρόταση από το «τριφύλλι».

Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο μπακ, όμως δεν αποκλείεται να του καταθέσουν προσφορά για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Άλλωστε, ο Σεϊταρίδης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου (ως ελεύθερος). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με την υπόθεση του συγκεκριμένου παίκτη.

Εν τω μεταξύ, το «τριφύλλι» έχει πάντα στα υπ’ όψιν την περίπτωση του Στέργου Μαρίνου. Αν ο Σίλβα Κλέιτον πάει στον Ατρόμητο, τότε ο 22χρονος αμυντικός θα πάρει τον αντίθετο δρόμο από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

«Δεν ψάχνουμε στη μεταγραφική αγορά»

Στέλεχος του Παναθηναϊκού μίλησε στον αγγλικό Τύπο και τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν κινούνται για μεταγραφή. Το τελευταίο διάστημα ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι έχει βρεθεί στο προσκήνιο, επειδή φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία βάση, όπως δήλωσε παράγοντας της ομάδας. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για νέους παίκτες. Είναι απλό», είπε άνθρωπος του Παναθηναϊκού, χωρίς να γίνει γνωστό το όνομά του.

Παρόλα αυτά, αν οι «πράσινοι» πουλήσουν με ικανοποιητικά χρήματα τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, τότε θα ενισχυθούν με την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν γίνεται κάποια μεταγραφή είναι ο αριθμός των παικτών του ρόστερ. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και για να έρθει κάποιος, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας από το ρόστερ.

Από το sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: