12 Αυγούστου 2009

Ακλόνητος ο Γκαρσία στις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ


Την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημέρωνε τον Πάμπλο Γκαρσία πως δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής του στην Ανκαραγκουτσού παρά την επίσκεψη των Τούρκων παραγόντων στη Θεσσαλονίκη, γκάλοπ σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ ανέδειξε τον Ουρουγουανό ως «ακλόνητο» από την Τούμπα.
Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος περιμένει το σημερινό (21.45, Novasports-1) φιλικό με τον Εργοτέλη για να δει την ετοιμότητα των Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σαβίνι εν όψει του πρώτου αγώνα (20/8) με τη Χέρενφεϊν για το Europa League. Στο φιλικό, που γίνεται στο πλαίσιο της μετεγγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη (ο ίδιος θα... απουσιάζει με την Εθνική Ελπίδων), ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει και τους τρεις προκειμένου να αρχίσουν να προσαρμόζονται και αυτοί στο «rotation» της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ δεν διαψεύδουν πως επίκειται να γίνει κάποια ακόμη μετεγγραφή, ιδίως για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού έχει μείνει εκεί ο Σνάουτσνερ και ο Σάντος δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Αραμπατζή που ήταν και πάλι άτυχος και τραυματίστηκε.

Από την Καβάλα, όπου και χθες συνέχισε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Κεραμωτής, ο Εργοτέλης πάει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό τεστ των «κιτρινόμαυρων», όπου ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο στις 22 Αυγούστου.

Το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (και το πρώτο στο Ηράκλειο) ο Εργοτέλης θα το δώσει στο Παγκρήτιο την Κυριακή 16 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων (από φέτος στη Γ'Εθνική).


Δεν υπάρχουν σχόλια: