12 Αυγούστου 2009

Σε καλό κλίμα το ραντεβού για Σαλπιγγίδη

Το προγραμματισμένο ραντεβού του μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Κώστα Αντωνίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Τα εισιτήρια με Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο εκπρόσωπος του διεθνή επιθετικού, Βαγγέλης Αυγουστής, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά καλό, ωστόσο στις συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Όχι όμως αγεφύρωτη...

Με δεδομένη την επιθυμία τόσο του Σαλπιγγίδη όσο και του Παναθηναϊκού να πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια, αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί νέο ραντεβου προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 27χρονος άσος να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Πάντως το επόμενο ραντεβού όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί μετά τις δύο αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των πλέι οφ του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μακεδόνα επιθετικού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενοχλήσεις και ατομικό για Σισέ

Με όσους παίκτες είχαν απομείνει, λόγω των διεθνών φιλικών, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν είχε στη διάθεσή του τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο και Μουν.

Μάλιστα στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος και ο Τζιμπρίλ Σισέ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Όσοι είχαν απομείνει ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τα εισιτήρια με Ατλέτικο

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: