30 Αυγούστου 2009

Σούπερ Λίγκα: Αγχωτική νίκη για ΠΑΟ, "πέταξαν" οι Δικέφαλοι ...

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 40’ ο Κατσουράνης (1-0).
Χαμόγελα ύστερα από αρκετό καιρό είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και μεταμορφωμένος άρδην σε σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρους, όπου κυριολεκτικά δεν βλεπόταν και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του, επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού, έκανε «σεφτέ» στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ και κέρδισε ξανά τη χαμένη του ηρεμία.
«Ποδαρικό» με το δεξί και σεφτέ στις νίκες έκανε η ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για τη 2η αγωνιστική και πρώτη για αυτήν, μετά την αναβολή του ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Μπλάνκο στο 57ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, με την «Ένωση» να χάνει δύο ακόμα σπουδαίες κλασικές ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερο εύρος στη νίκη της, με δράστη τον σκόρερ της.Με σύμμαχο την παράδοση που τον θέλει να νικάει πάντα τον Πανθρακικό στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ επικράτησε 2-0 της θρακιώτης ομάδας και σκόρπισε τη χαρά στους φιλάθλους του που κατέκλυσαν το γήπεδο των Ζωσιμάδων στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για τη Σούπερ Λιγκ. Επίσης, ακυρώθηκε γκολ του Ντάσιου, ενώ ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσελάο στο 80'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: