30 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Serie A: Σκοράρουν Sampdoria και Udinese

Roma - Juventus

Η Roma (3,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair) γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 3-2 από την Genoa, όμως την Πέμπτη ξέσπασε στην Kosice με 7-1 για το Europa League. Ο Luciano Spalletti δεν υπολογίζει τους τραυματίες Cicinho, Doni, Andreolli, Brighi, Okaka, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Tonetto, Esposito και Antunes.

Η Juventus (2,62 το διπλό) ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Chievo με γκολ του Iaquinta. Θα λείψουν οι τραυματίες Sissoko, Zebina, Salihamidzic, ενώ εκτός έμειναν και οι Chimenti, Ariaudo, Giovinco, Caceres. Εξέτισε την ποινή του και ντεμπουτάρει ο Βραζιλιάνος παικταράς Felipe Melo, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Alessandro Del Piero.

Atalanta - Genoa

Η Atalanta (2,54 ο άσος) γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 1-0 από τη Lazio. Ο Angelo Gfregucci δε θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον τραυματία εξτρέμ Ferreira Pinto, αλλά και τον στόπερ Tiboni, ενώ εκτός έμεινε και ο αναπληρωματικός φορ Ceravolo.

H Genoa (στο 3,20 ανταλλάσσεται το διπλό) πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Roma, ενώ την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με την Odense στη Δανία, αποτέλεσμα που την έστειλε στους ομίλους του Europa League. Στους μακροχρόνια τραυματίες Jankovic, Bocchetti, Palladino, Floccari (πρώην Atalanta), προστέθηκαν ο πολύτιμος μέσος Juric και ο επιθετικός Crespo.

Cagliari - Siena

Η Cagliari (φαβορί στο 2,06) προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 στο Livorno. Παραμένουν εκτός οι Di Laura και Ragatzu. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Η Siena (4,50 το διπλό) είχε δύσκολο έργο στην πρεμιέρα, χάνοντας τελικά με 1-2 από τη Milan. Δεν κερδίζει στη Σαρδηνία από τον Μάρτιο του 2003. Εκτός και πάλι οι Larrondo και Rosi, όπως και οι αναπληρωματικοί Parravicini, Genevier, Rossi. Αργεί ακόμη το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Jajalo.

Chievo - Lazio

Η Chievo (2,98 η νίκη της) γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Juventus στην πρεμιέρα. Τραυματίας ο αναπληρωματικός Grippo, εκτός για λόγους τακτικής οι Marchese, Scardina, Moro, Gasparetto και Iunco. Πέρσι στα μισά του δευτέρου γύρου η «Cheo» έβγαλε ένα μεγάλο διπλό στο Olimpico, που τη βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία, με 0-3 επί της Lazio.

Η Lazio (2,72 στην Betfair) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη 1-0 επί της Atalanta. Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες S. Inzaghi, Firmani, Makinwa, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν οι Siviglia και Brocchi. Σε καραντίνα πάντα οι Pandev και Ledesma που ζητούν μεταγραφή. Στον πάγκο ίσως μείνει ο σκόρερ της πρεμιέρας, Rocchi, για να ξεκινήσει ο Cruz στο πλευρό του Zarate. Οι Laziali δε χάνουν στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στη Verona (3-3-0).

Fiorentina - Palermo

Η Fiorentina (1,90 η πρώτη νίκη των viola) ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Bologna. Την Τετάρτη έμεινε στο 1-1 με τη Sporting, ωστόσο προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Θα λείψει ο στόπερ Dainelli, ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς De Silvestri, σταθερά εκτός ο φορ Castillo.

Το Palermo (4,90 το διπλό των Σικελών) επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Napoli, έχοντας και την εύνοια της διαιτησίας. Εκτός οι τραυματίες μέσοι Hernandez, Liverani, Migliaccio και ο αναπληρωματικός φορ Mchedlidze. Τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ ο χαφ Carrozzieri. Τρεις νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός στις έξι τελευταίες επισκέψεις στη Φλωρεντία.

Napoli - Livorno

H Napoli (φαβορί στο 1,51) φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα με το Palermo, όπου ηττήθηκε με 2-1. Ο Roberto Donadoni τίθεται αντιμέτωπος απόψε με την παλιά του ομάδα, ενώ δεν υπολογίζει τον τραυματία Amodio. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Santacroce, Blasi, Inacio Pià, Gianello, Grava, Rullo, Montervino και Pazienza, αλλά πέρα των πρώτων δύο οι υπόλοιποι δε λογίζονται για βασικοί.

Το Livorno (9,00 για την έκπληξη) έμεινε στο 0-0 με την Cagliari στην πρεμιέρα. Μόλις την Παρασκευή πούλησε τον παικταρά Diamanti στη West Ham. Τραυματίες ο αμυντικός Knezevic και οι μέσοι Miglionico, Mozart, ενώ τιμωρημένος είναι ο αρχηγός και στόπερ Galante.

Parma - Catania

Η Parma (1,98 ο άσος) πήρε ισοπαλία 2-2 από την Udinese στην πρεμιέρα. Εκτός ο τραυματίας Fontanello και οι Vantaggiato, Budel, Pisanu, Lunardini, Amoruso για λόγους τακτικής.

Η Catania (4,80 το διπλό) γνώρισε ήττα-σοκ στο φινάλε με 1-2 από τη Sampdoria. Θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Ledesma, Barrientos, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Augustyn.

Sampdoria - Udinese

Με διπλό (1-2) στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κατάνια, ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Sampdoria (2,14 στην Betfair). Τραυματίας ο στόπερ Accardi, παραμένει εκτός ο μέσος Franceschini.

Η Udinese (4,20 το διπλό) έμεινε στο 2-2 με την Parma εντός έδρας. Θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Pasquale, Ferronetti και οι μέσοι Obodo, Asamoah. Οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν στη Γένοβα από το Μάιο του 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια: