3 Αυγούστου 2009

Ντουντού: «Για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό»


Οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Αμβούργου για την απόκτησή του κολακεύουν, αλλά δεν… ξεμυαλίζουν τον Ντουντού Σεαρένσε.
Ο Βραζιλιάνος μέσος με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του κατέστησε σαφές πως είναι πανευτυχής στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Είναι πάντα όμορφο να ξέρεις ότι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως το Αμβούργο ενδιαφέρονται για σένα. Όμως τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι στην Ελλάδα και αν εξαρτάται από μένα, θα μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 26χρονος άσος, που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2013, στο οποίο περιλαμβάνεται ρήτρα 8,5 εκατ. ευρώ.

Αναμονή για Μαρκ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη μεταγραφή του Μαρκ Γκονζάλες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προτείνει τρεις τρόπους στη διοίκηση της Μπέτις για να αποκτήσουν τον Χιλιανό αριστερό χαφ. Ο πρώτος θέλει την ισπανική ομάδα να δέχεται την προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ των Πειραιωτών, οι οποίοι θα κάνουν τον παίκτη εξ’ ολοκλήρου δικό τους. Ο δεύτερος θέλει την απόκτηση του Χιλιανού με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Έτσι, οι Ισπανοί θα κρατήσουν ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη και οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν λιγότερα χρήματα. Ο τρίτος θέλει τους νταμπλούχους Ελλάδας να αποκτούν με τη μορφή δανεισμού τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Το θέμα του Γκονζάλες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, αν και η Μπέτις δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις της για την παραχώρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: