3 Αυγούστου 2009

Χάσεκ: “Παραμένει φαβορί ο Παναθηναϊκός”


Ο Μάρτιν Χάσεκ έχρισ ε φαβορί τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι η Σπάρτα Πράγας έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Ο βοηθός προπονητή των Τσέχων πήρε τη θέση του Γιόζεφ Χόβανετς στη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο κόουτς της ομάδας έμεινε στην Πράγα, λόγω οικογενειακού προβλήματος και θα φτάσει στην Αθήνα μόλις λίγες ώρες πριν το ματς της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό.
«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Ασφαλώς οι πιθανότητες για μας μετά το πρώτο ματς αυξήθηκαν, αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρ. Διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Σισέ και Λέτο, τους οποίους πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, αλλά εμείς παρατασσόμαστε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση», ανέφερε ο Χάσεκ.

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα της Σπάρτα, δήλωσε: «Ο Ρέπκα δεν ήρθε εδώ και είναι δύσκολο να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χολέντα. Είναι λυπηρό να έχουμε προβλήματα, αλλά πρέπει να παλεύουμε παρά τις απουσίες».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μπόνι Βίλφριντ. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού συμφώνησε με τον Χάσεκ, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στους “πράσινους”: «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μας. Ήρθαμε με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Θα ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις στο ΟΑΚΑ».

Click here now for your Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: