4 Αυγούστου 2009

Τραυματίστηκαν Σκόκο και Μπλάνκο

Δυσάρεστα απρόοπτα έκρυβε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, από την οποία αποχώρησαν τραυματίες οι Νάτσο Σκόκο και Ισμαελ Μπλάνκο.

Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του πρώτου, ο οποίος υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι και αύριο θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Αντίθετα, ο πρώτος σκόρερ της Ενωσης αποχώρησε λόγω διάτασης οπισθίων μηριαίων, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Αργεντινός χαφ δεν ήταν με τους βασικούς στο οικογενειακό διπλό της Δευτέρας καθώς ο Μπάγεβιτς δοκίμασε το 4-3-3 και έστειλε τον Σκόκο με τους αναπληρωματικούς.

Αρχικά η είδηση ήταν πως ο "υδραυλικός" δεν ήταν με τους βασικούς αλλά λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας και μέχρι να βγουν οι εξετάσεις η αγωνία του "Ντούσκο" θα μεγαλώνει για την αποθεραπεία του Αργεντινού.

Η ενδεκάδα των βασικών αποτελούταν από τους Κυργιάκο, Μαϊστόροβιτς, Κουτρομάνο, Καράμπελα, Μάκο, Καφέ, Μαντούκα, Τζεμπούρ Ιορντάκε και Μπλάνκο. Ο Γαλλοαλγερινός αγωνίστηκε δεξιά του "Ζορό" και ο Ρουμάνος αριστερά του, ενώ ο Μαντούκα τοποθετήθηκε στην τριάδα των μέσων.

Μία μεταγραφή και... τέλος

Η προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε την Δευτέρα το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ένωσης διεμήνυσε στον "Ντούσκο" πως θα γίνει μόλις μία μεταγραφή και αυτή θα είναι για να καλυφθεί η θέση του δεξιού μπακ.

Ο Μπάγεβιτς πρότεινε τρεις ποδοσφαιριστές στον Θανόπουλο, ένας εκ των οποίων είναι και ο Σιμπονίσο Γκάγκα. Ο Νοτιοαφρικανός συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή αν και δεν είναι το μοναδικό όνομα στην λίστα.

Η συζήτηση αναλώθηκε περισσότερο σε ποδοσφαιρικά θέματα και για τα διοικητικά έγινε μόνο μία επιδερμική κουβέντα με τον Θανόπουλο να τονίζει πως θα έχουν περισσότερα να πουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό λεφτά στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν υπάρχουν και η Ένωση θα πρέπει απλά να καλύψει το μεγαλύτερο πρόβλημά της (δεξί μπακ σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς) και οι τις θέσεις του επιτελικού χαφ και του επιθετικού θα μείνουν στο συρτάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: