31 Αυγούστου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Όλα τα λεφτά ο Νέμεθ, ακόμη περιμένουν μεταγραφή στον Θρύλο...

Ο απόηχος της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, απασχολεί τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«ΝΕ-ΜΕΘ-ΥΣΙ» με 3+1 μεταγραφές είναι ο τίτλος της «Goalnews» που γράφει ακόμη «Σούπερ με το καλημέρα, τέσσερις ασίστ στον Μπλάνκο έβγαλε ο Νέμεθ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε Χέρσι, έκλεισε Γιάχιτς, φέρνει Ζόνας», ενώ σε άλλα θέματα διαβάζουμε «Καλπάζει και χωρίς μεταγραφή ο Ολυμπιακός, 2-0 στην Λάρισα», «Αυτοσκοπός, ο Κατσουράνης έκανε το καθήκον του και ο Παναθηναϊκός 1-0 την Ξάνθη», «Οαση 11 λεπτών ο ΠΑΟΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό» και «Πάρι σε γήπεδο και εξέδρα, ο ΠΑΣ 2-0 τον Πανθρακικό».

Ακόμη, η «Sportday» αναφέρει «Μαγκιά, ο πρωταθλητής έστειλε μήνυμα σε όλους με περίπατο στο Αλκαζάρ 0-2», ενώ ο «Πρωταθλητής» γράφει «Αυτός ήταν θρύλος» και ο «Φίλαθλος» έχει τίτλο «Αφεντικό ο Ολυμπιακός».

Επίσης, το «Φως των Σπορ» γράφει «2-0, SMS τίτλου έστειλε ο θρύλος από το Αλκαζάρ», ενώ η «Derbynews» έχει τίτλο «Με άνεση Κατσουράνη και πάθος μόνο 1-0», η «Πράσινη» τονίζει «Εδώ να μείνεις», η «Εξέδρα των Σπορ» αναφέρει «Καβάλησε ο Ολυμπιακός γήτευσε με άνεση την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ» και η «Ωρα των Σπορ» επισημαίνει «Νεμεθ-ύσι, τρέλανε κόσμο ο Μαγυάρος».








Δεν υπάρχουν σχόλια: