31 Αυγούστου 2009

Ένας παίκτης θα μάς σώσει; αναρωτιέται ο Κετσπάγια


Με ερώτηση απάντησε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε ερώτηση που αφορούσε στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τη Λάρισα.

«Αντί να πείτε ένα συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε εσείς ρωτάτε για μεταγραφικά. Ένας παίκτης μόνος του θα καταφέρει να σώσει τον Ολυμπιακό;» δήλωσε ο Γεωργιανός.

Από εκεί και πέρα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο νικηφόρο πέρασμα από το Αλκαζάρ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα που κατάφερε μετά από έναν δύσκολο αγώνα να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ.

» Στο πρώτο ημίχρονο τρέξαμε πολύ και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, τα οποία μας βοήθησαν στη συνέχεια της αναμέτρησης. Στην επανάληψη μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε πλέον τη διακοπή και σε αυτό το διάστημα χρειάζεται να προετοιμαστούμε και για τα ελληνικά ματς αλλά και για τα ευρωπαϊκά» είπε αρχικά ο Κετσπάγια.

Στην ερώτηση για τα μεταγραφικά απάντησε:

«Αντί να πείτε ένα συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε εσείς ρωτάτε για μεταγραφικά, λες και ένας παίκτης μόνος του θα καταφέρει να σώσει τον Ολυμπιακό. Παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες μας και τα κενά τους καλύφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Όταν ζητήθηκε το σχόλιό του για την εικόνα της ΑΕΛ απάντησε:

«Πιστεύω ότι και εμείς βάλαμε το χεράκι μας για να είναι μέτρια η ΑΕΛ. Πιέσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: