4 Αυγούστου 2009

Κασίγιας: "Ανακουφισμένος που έφυγε ο Ετό..."


Εκτός από τους οπαδούς της Ιντερ χάρηκε και ο Ικερ Κασίγιας για τη μεταγραφή του Σαμουέλ Ετό. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ευχαριστημένος που ο καμερουνέζος επιθετικός αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, καθώς για εκείνον ήταν εφιάλτης.

"Είμαι χαρούμενος που έφυγε ο Ετό. Για εμένα ήταν εφιάλτης. Οι Ετό και Ιμπραΐμοβιτς είναι δύο σπουδαίοι παίκτες και είμαι σίγουρος ότι ο σουηδός θα βοηθήσει πολύ την Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια που κάνει για να κρατήσει την ηγεμονία που έφτιαξε την προηγούμενη σεζόν", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο ισπανός τερματοφύλακας.

Ο Κασίγιας σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίτσελ Σαλγκάδο να αποχωρεί από τη "βασίλισσα": "Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Ο Σαλγκάδο δεν μας έχει πει τίποτα, ούτε και η ομάδα έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Αν αποχωρήσει, θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έκανε για το σύλλογο".

Ο γκολκίπερ της εθνικής Ισπανίας εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι η Ρεάλ έχει δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα, ικανή να ανταγωνιστεί την Μπαρτσελόνα: "Ο Πέρεθ έχει δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα και έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων μας.

Εχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες. Η ομάδα μπορεί να παλέψει και για τις τρεις διοργανώσεις. Εχουμε ένα μήνα να προετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αν και ελπίζω να γίνει αυτό νωρίτερα", κατέληξε ο Κασίγιας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: