10 Αυγούστου 2009

"Ο Κ.Ρονάλντο κάνει σεξ μια φορά και μετά αποκοιμιέται..."!



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "σνόμπαρε" επιδεικτικά την περασμένη εβδομάδα τη Νερέιδα Γκαγιάρδο όταν οι δυο τους "τράκαραν" τυχαία σε νυχτερινό κλαμπ στη Μαγιόρκα, βάζοντας μάλιστα και σωματοφύλακές του να την απομακρύνουν, και εκείνη δεν του το συγχώρησε...
Η πρώην σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ έδωσε το βράδυ της Κυριακής live συνέντευξη στην εκπομπή "Donde estas corazon?" του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού "Antena 3" (σύμφωνα με την "El Mundo" πληρώθηκε 60.000 ευρώ για τη συνέντευξη), όπου έβγαλε στη φόρα πολλά από τα "άπλυτα" του νυν άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Στο κρεβάτι πιστεύει ότι είναι Θεός, όμως μετά από μία φορά σεξ αποκοιμιέται. Η ζωή στο Μάντσεστερ μαζί του ήταν μόνο Playstation, σινεμά, τηλεόραση και κρεβάτι.

Στο διάστημα που ήμασταν μαζί περνούσε περισσότερη ώρα στο να κοιτάζεται στον καθρέφτη παρά μαζί μου", τόνισε η 26χρονη "εκρηκτική" Ισπανίδα, η οποία αποκάλυψε μέχρι και το ότι το αγαπημένο... εσώρουχο του Ρονάλντο είναι "ένα κόκκινο μπόξερ με ελέφαντα που έχει μεγάλη προβοσκίδα...".

Το μήνυμα που έφερε τον χωρισμό ανάμεσά τους είχε την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Νερέιδα Γκαγιάρδο να αποκαλύπτει το περιεχόμενό του μετά από έναν χρόνο χωρισμού: "Το ξανασκέφτηκα αυτή τη νύχτα και πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε λίγο ήρεμοι και να δώσουμε χρόνο ο ένας στον άλλο".

Όσο για την αμήχανη θέση στην οποία βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Μαγιόρκα, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να την "αδειάσει" μπροστά σε τόσο κόσμο όταν εκείνη προσπάθησε να τον πλησιάσει, η Ισπανίδα εξομολογήθηκε ότι είχε πιει αρκετά λίγη ώρα πριν, όταν και βρισκόταν με τον νυν αγαπημένο της!



"Μετανιώνω για αυτό που έγινε στο νάιτ κλαμπ. Γελοιοποιήθηκα. Όμως αυτή θα ήταν η αντίδραση οποιαδήποτε ομάδας που πληγώθηκε όπως εγώ. Ήμουν ερωτευμένη με τον Κριστιάνο και εκείνος μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα", δήλωσε χαρακτηριστικά, με το "κλου" της βραδιάς να είναι οι λυγμοί της μπροστά στις κάμερες...

Συγκεκριμένα, η Γκαγιάρδο έβαλε τα κλάματα θεωρώντας ότι με τη συμπεριφορά της όταν αντίκρυσε τον Ρονάλντο ντρόπιασε τον συν σύντροφό της, Πέδρο Σαμπατέρ (νεαρός επιχειρηματίας από τη Μαγιόρκα), με τον ίδιο όμως να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή λέγοντάς της πως την έχει συγχωρέσει...

Από το sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: