3 Αυγούστου 2009

Βγαίνουν ξανά στο μεταγραφικό παζάρι οι "πράσινοι"


Οι αποχωρήσεις των Βαγγέλη Μάντζιου και Αλέξανδρου Τζιόλη φαίνεται πως ξαναβάζουν τον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό παζάρι. Ιταλικές σειρήνες για αμφότερους τους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε.Ιταλικές σειρήνες ηχούν στην Παιανία και οι άνθρωποι των "πρασίνων" τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι εδώ και αρκετό καιρό στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένεται να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη.

Αρχικά, ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως δεν βρήκε πρόταση από την Γερμανία και τελικά θα επιλέξει την λύση της Αταλάντα που δεν βρήκε καλύτερο μέσο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Πρόταση από την Ιταλία περιμένει όμως και ο Βαγγέλης Μάντζιος, με το σενάριο της ΑΕΚ να απομακρύνεται οριστικά πλέον αφού οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των "πρασίνων".

Κατόπιν τούτου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα βγουν ξανά στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να ενισχυθούν περισσότερο στις θέσεις του δεξιού και του κεντρικού οπισθοφύλακα.

Στα... καθαρά αγωνιστικά

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε κόντρα στην Σπάρτα Πράγας. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Σπυρόπουλος, Μουν, Βύντρα και Σαριέγκι.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα πάρει θέση ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στα αριστερά της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Σεμπάστιαν Λέτο, στα δεξιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και τέλος αιχμή του δόρατος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Από το goal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: