3 Αυγούστου 2009

«Πυρετός» στην Τούμπα για τα εισιτήρια του επαναληπτικού...


Από το πρωί και πάλι ουρές αναμένονται στην Τούμπα, καθώς μόνο 4.800 εισιτήρια θα τεθούν προς διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Βαλερένγκα.Εχοντας το υπέρ του 2-1 του πρώτου αγώνα και με 21.000 πουλημένα εισιτήρια διαρκείας, ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε ακόμη μια νίκη και μετά σε μια όσο το δυνατόν καλή κλήρωση -στον επόμενο προκριματικό γύρο «μπαίνουν» και οι πιο ισχυροί του Europa League.

«Σύμμαχός» του θα είναι και πάλι η κατάμεστη Τούμπα, η οποία έχει «καλλωπιστεί» κιόλας με ενέργειες της διοίκησης της ΠΑΕ (μπήκαν μεγάλες φωτογραφίες περιμετρικά των κερκίδων από την έξω πλευρά, μεγάλα πανό και εγκαταστάθηκαν και νέα καθίσματα σε αρκετές θύρες), ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 10 το πρωί.

Παρουσίαση

Ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει την ομάδα του και ζήτησε σοβαρότητα, ενώ σημείο αναφοράς στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου ήταν η παρουσία του Βιτόλο, που σήμερα (12.00 στην Τούμπα) θα παρουσιαστεί και επισήμως από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Βιτόλο έκανε ξεκίνημα στις προπονήσεις μαζί με τον Βιεϊρίνια, με τον οποίο είχε εμπλακεί ως παίκτης του Αρη σε μια φάση που είχε αφήσει για πολλούς μήνες «εκτός δράσης» τον νεαρό Πορτογάλο, αλλά πλέον οι δυο τους δήλωσαν πως «περασμένα-ξεχασμένα» και έδωσαν τα χέρια, δουλεύοντας σκληρά μαζί. Χθες το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τους Σαβίνι και Κοντρέρας να προπονούνται και πάλι μόνοι τους, ενώ Αραμπατζής και Μουσλίμοβιτς συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Σήμερα ο Βόσνιος θα υποβληθεί πάλι σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η πορεία της κατάστασής του και το αν θα μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Βερόν

Στον ΠΑΟΚ, εξάλλου, δεν σχολιάζεται επισήμως η φημολογία περί αποχώρησης του Ματίας Βερόν. Ο Αργεντίνος φέρεται στο στόχαστρο του Ηρακλή, ενώ είχε συνάντηση με τους μάνατζέρ του προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει, αφού βλέπει ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος. Από τον ΠΑΟΚ τονίζεται ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη, για παραχώρηση με «ελευθέρας» ή με «δανεισμό», όμως σε περίπτωση παρουσίας κάποιας η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς το «ναι» όσον αφορά την παραχώρησή του, αφού υπάρχει κι ένα συμβόλαιο με σχετικά υψηλές αποδοχές (270 χιλιάδες ευρώ).*

Δεν υπάρχουν σχόλια: