2 Αυγούστου 2009

Διαπραγματεύσεις στην Ισπανία μεταξύ Μπέτις και Ολυμπιακού για τον Γκονζάλες


Είναι πασιφανές ότι ο Μαρκ Γκονζάλες αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αφού το κενό που άφησαν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Σεμπάστιαν Λέτο δεν έχει καλυφθεί από τους «ερυθρολεύκους», που κάνουν προσπάθειες για να αποσπάσουν την υπογραφή του Χιλιανού άσου και φυσικά να τα βρουν με την Σεβίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Μπέτις, ούτως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Γκονζάλες και γιατί όχι να κλείσει άμεσα τα προσεχή 24ωρα, με τον παίκτη να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Φυσικά τίτοτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς η απόσταση που χωρίζει τους Πειραιώτες με τους Σεβιγιάνους είναι για την ώρα αρκετά μεγάλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκ. ευρώ, ενώ ενδέχεται να ανέβει λίγο παραπάνω (συν 500.000).

Απ' την άλλη πλευρά, οι απαιτήσεις της Μπέτις αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια, ωστόσο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αισιοδοξούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα γίνει η δουλειά, καθώς η ισπανική ομάδα δεν έχει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια της.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Μαντσίνι! Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μεταγραφών της Ίντερ, Μάρκο Μπράγκα, θα επιχειρήσουν να επαναπροσεγγίσουν τον 28άχρονο Βραζιλιάνο άσο για να τον πείσουν να... πιάσει Λιμάνι.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τους «νερατζούρι» για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ πρόσφατα επίσημη «πηγή» του συλλόγου είπε το χαρακτηριστικό «θα δούμε» όσον αφορά την περίπτωση Μαντσίνι αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για τη νέα αυτή επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: