2 Αυγούστου 2009

Με τους 11 της Παρασκευής δούλεψε ξανά ο Τεν Κάτε

Aσκήσεις στο τρέξιμο και την κυκλοφορία της μπάλας αρχικά και στη συνέχεια στα τελειώματα, την τακτική και τις στημένες φάσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού το Σάββατο.
Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν το πρωινό πρόγραμμα με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με τρέξιμο και πάνω στη κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο απογευματινό πρόγραμμα, η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα με τους "πράσινους" να χωρίζονται σε δύο γκρουπ τα οποία δούλεψαν πάνω στα τελειώματα και την τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκε τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ο Άντε Ρουκάβινα.

Φωτογραφίζει τους 11

Για δεύτερη φορά μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Χενκ τεν Κάτε δούλεψε με συγκεκριμένους παίκτες φωτογραφίζοντας την ενδεκάδα της Τρίτης στον επαναληπτικό με την Σπάρτα. Το πρόγραμμα δεν είχε οικογενειακό διπλό, ωστόσο ο Ολλανδός προπονητής δούλεψε στην τακτική με τους Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ, οι οποίοι όπως φαίνεται θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με τους Τσέχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: