2 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Αλλαγές στη ρεβάνς με τη Σλόβαν


Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στη Σλόβαν μετά το 2-0 μέσα στην Μπρατισλάβα. Όμως, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσέχει για να έχει και αντιμετωπίζει το ματς της Τετάρτης σαν μονό, θέλοντας τη νίκη και μόνο αυτή. Έτσι, στη ρεβάνς του γηπέδου “Καραϊσκάκη” θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, με τον Έντσο Μαρέσκα να ξεκινάει βασικός.
Ταυτόχρονα, μία πολύ μεγάλη αλλαγή είναι ότι ο 41χρονος κόουτς σκέφτεται να βάλει στη θέση του Μήτρογλου τον Ντιόγκο. Μπορεί ο Κετσπάγια να αγαπάει πολύ το 4-4-2, αλλά αυτή τη στιγμή έχει μόλις δύο λύσεις στα φορ και αναγκάζεται να παίζει με έναν προωθημένο.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ωστόσο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι ίσως κριθεί ότι δεν αξίζει το ρίσκο.

Καθώς φαίνεται λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Νικοπολίδης, δεξιά στην άμυνα ο Ζεβλάκοφ, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, ενώ στα στόπερ θα παραμείνουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ. Την τριάδα των κεντρικών χαφ θα απαρτίζουν οι Λεντέσμα και Ντουντού (με πιο ανασταλτικά καθήκοντα) και Μαρέσκα (που θα αναλάβει ρόλο δημιουργού). Αριστερά θα αγωνιστεί είτε ο Λεονάρντο, είτε ο Ζαϊρί, με τον Μαροκινό να πηγαίνει δεξιά εφόσον δεν προλάβει ο Γκαλέτι και στην επίθεση θα είναι μόνος του ο Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: