2 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Α Αυστρίας:Αγωνιστική της έδρας


ΡΑΠΙΝΤ Β. – ΚΑΡΝΤΕΝ

ΡΑΠΙΝΤ Β.: Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Μάτερσμπουργκ η Ραπίντ, όπου ηττήθηκε με 2-1. Υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, αλλά η ουσία είναι πως θα απουσιάσουν ο επιθετικός Μάιερχοφερ (1 συμ.) και ο μέσος Πέχλιβαν (1 συμ.). Ακολούθησε η δύσκολη νίκη επί του ΑΠΟΠ Κινύρας (2-1) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, που αφήνει ανοικτή την πρόκριση. Αντιδράσεις έφερε η παραχώρηση του επιθετικού Χόφερ στη Νάπολι. Εκτός ο αμυντικός Τόκιτς, ο μέσος Μπόσκοβιτς και ο επιθετικός Γκάρτλερ.

ΚΑΡΝΤΕΝ: Αλλο ένα γκολ στο τέλος του αγώνα και ακόμα μία ενός έδρας ήττα για την Κάρντεν, αυτή τη φορά από την Κάπφενμπεργκ με 3-2. Η αποβολή του αμυντικού Πουστσάι στο 69’ (2 συμ.), άλλαξε τα δεδομένα. Δύσκολο το πρόγραμμα των αγώνων στο ξεκίνημα. Θα λείψουν ο αμυντικός Τρογιάνσκι (1 συμ.), οι μέσοι Ντόλινγκερ, Ντα Σίλβα και ο επιθετικός Σαντ.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ

ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β.: Παρότι δυσκολεύτηκε πολύ, έφτασε στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Λίντσερ με 5-4. Εν συνεχεία, επέστρεψε με το 1-1 από τη Βοϊβοντίνα και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Πιθανότατα εκτός και πάλι ο τερματοφύλακας Σάφαρ.

ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ: Πρώτη νίκη για την Κάπφενμπεργκ, που αν και δύσκολα υπερκέρασε το εμπόδιο της Κάρντεν με 3-2. Βάρος στην άμυνα αναμένεται να ρίξει ο τεχνικός της Κάπφενμπεργκ, που δεν έχει πια στη διάθεση του τον αμυντικό Ταμπόγκα (μεταγράφηκε στην Τρόμσο). Ο αμυντικός Ράουσερ και οι μέσοι Σάρερ και Ερκινγκερ είναι τραυματίες. Αμφίβολος είναι ο μέσος Χουτενμπρένερ (2 συμ./1).

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη Στουρμ, με εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Νέουσταντ (3-0). Προς εκτόνωση βαίνει η κόντρα ανάμεσα στον έμπειρο μέσο Μουράτοβιτς και τον προπονητή Φράνκο Φόντα. Αν και έχανε στο ημίχρονο, ανέτρεψε τα δεδομένα στην επανάληψη και έφυγε με τη νίκη (1-2) από την έδρα της Πέτροβατς, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για να συνεχίσει στο Γιουροπα Λιγκ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός Φελντχόφερ. Εκτός ο πλάγιος μέσος Γιάντσχερ.

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Μάτερσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στη Ραπίντ που έπαιζε με εννιά και πήρε σημαντική νίκη με 2-1. Θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Πελχούμπερ, αρνητική η παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα τα τελευταία χρόνια.

Από την Kingbet


Δεν υπάρχουν σχόλια: