1 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Κύπελλο Γερμανίας: Παιχνίδια αρκετά ανοιχτά...

ΔΡΕΣΔΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΔΡΕΣΔΗ: Ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από τη Στουτγάρδη ΙΙ στο πρωτάθλημα της γ’ κατηγορίας, αλλά την Τρίτη πέτυχε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Βέχεν (1-0). Ο ολλανδός τεχνικός της, Ρούουντ Κάιζερ μάλλον μπερδεμένος βγήκε από το ξεκίνημα της ομάδας του στη σεζόν και ακόμη ψάχνει για λύσεις, ειδικά στο πρόβλημα με τις στημένες φάσεις που είναι εμφανές στον καθένα. Μεσοβδόμαδα απέκτησε και τον έμπειρο φορ Βέκιμ Καστράτι, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντύσελντορφ. Ο Κάιζερ προβληματίζεται με τον αμυντικό Λαρς Γιούνγκνικελ που με πρόβλημα στο κυκλοφορικό έχει απαγορευτικό από τους γιατρούς της ομάδας.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Αγνόησε επιδεικτικά τη μεταγραφική περίοδο η νεοφώτιστη στη Μπουντεσλίγκα ομάδα, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά που στο δεύτερο γύρο της Β’ πέρυσι εντυπωσίασε κερδίζοντας τελικά μέσω των μπαράζ το εισιτήριο της επανόδου. Ο Μίχαελ Ονινγκ πάντως το μοναδικό παίκτη που πρότεινε τον είδε την Τετάρτη στη Νυρεμβέργη. Ο νεαρός, 19χρονος Νορντβάιτ αποκτήθηκε δανεικός από την Αρσεναλ και θα αποτελέσει μετά τους Βολφ και Μαρόχ την τρίτη λύση στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός Μαρόχ πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα στην ωμοπλάτη. Κερδισμένος της προετοιμασίας ο νεαρός αριστερός χαφ Γκιούντογκαν που κέρδισε θέση στη βασική ενδεκάδα. Στην επίθεση η τετράδα Μποάτσι, Αιγκλερ, Χαριστέας και Μπουνιάκου διεκδικούν δύο θέσεις με τον Ελληνα φορ να είναι φαβορί..

Φόβοι της αστυνομία για επεισόδια μεταξύ των αρκετών φίλων της Νυρεμβέργης που θα μεταβούν εκεί και των θερμόαιμων της Δυναμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα ματς με τη Νυρεμβέργη να μη δέχεται εύκολα γκολ, οπότε ίσως κριθεί στο γκολ ή την παράταση.

ΟΥΝΤΕΡΧΑΧΙΝΓΚ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

ΟΥΝΤΕΡΧΑΧΙΝΓΚ:
Μπορεί να έχασε στο φινάλε τι εισιτήριο ανόδου για τη Β΄ κατηγορία την άνοιξη η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιούτλ αλλά και φέτος δείχνει ότι θα είναι στους πρωτοπόρους. Ξεκίνησε με το χορταστικό 3-3 κόντρα στη Ζάντχαουζεν, ενώ τρεις μέρες αργότερα πήρε άλλη μία ισοπαλία στο Μόναχο κατά της Μπάγερν ΙΙ. Ο Χάζενχιουτλ θεωρεί με δεδομένο ότι το οικονομικό πρόβλημα πάντα υπάρχει στο μικρό προάστιο του Μονάχου, ότι οι 237.500 ευρώ του πριμ για την επόμενη φάση ίσως του φέρει δύο παίκτες ακόμη. Επανέρχεται από τιμωρία λόγω καρτών ο αμυντικός Σουλτς, ενώ λείπει με θλάση ο αρχηγός της, Ρόμαν Τίτσε.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Αρκετές οι αλλαγές στην Αρμίνια που πρόλαβε με τον υποβιβασμό να διώξει όχι μόνο τον τεχνικό Φρόντσεκ, αλλά και τον Μπέργκερ, που τελικά έμεινε για μόλις ένα ματς στον πάγκο της. Ο νεαρός τεχνικός της, Τόμας Γκέρστνερ πλέον δεν έχει τους Βιχνιάρεκ (πήγε στη Χέρτα) και τον μέσο Τέσε (Αμβούργο) αλλά μπήκαν κάποια χρήματα στο ταμείο της Μπίλεφελντ. Ενισχύθηκε με τον έμπειρο μέσο Τζιοβάνι Φεντερίκο, αλλά και τον Ντελούρα, γνωστό από το πέρασμα του από τον Πανιώνιο. Ο αμυντικός ηγέτης της, Αντρέι Μιγιάτοβιτς με πρόβλημα στη γάμπα μάλλον μένει εκτός και στη θέση του ο Χέρτσιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχοντας ανάγκη τα χρήματα από την πρόκριση στην επόμενη φάση η γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο κι διότι η Αρμίνια (προπονητής και νέοι παίκτες θέλει χρόνο).

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΟΝΑΧΟ 1860
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΝΕΡΓΚΙ-ΤΙΜ-ΑΡΕΝΑ
ΘΕΣΕΙΣ: 15000 * ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 556 ΧΛΜ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Μπορεί να ανέβασε τελείως αιφνιδιαστικά την ομάδα μέσω των μπαράζ κατηγορία αλλά ο νεαρός τεχνικός της, Αντρε Σούμπερτ πλέον βλέπει και την άλλη όψη του νομίσματος. Απανωτοί τραυματισμοί του στερούν αγωνιστικές λύσεις, ενώ και η διοικητική και οικονομική κατάσταση δε δείχνουν καλές. Κόντρα στην 1860 επιστρέφει στην άμυνα της Παντερμπόρν ο αμυντικός Τόνι Βάξμουτ, αλλά συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Βέμερ, Μπέρτραμ, Χάλφαρ, Μορ και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λάνγκε. Σε αυτούς προστέθηκε κι ο αμυντικός Χάιτχιολτερ που υπέστη στην προπόνηση εγκεφαλική διάσειση και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

ΜΟΝΑΧΟ 1860: Μεγάλη ευφορία επικρατεί στις τάξεις των πολλών οπαδών της όχι μόνο λόγω της πρόσληψης του εξαιρετικού τεχνικό Εβαλντ Λίνεν αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως οι έμπειροι Κιράλι, Ρουκάβινα και Παππάς αλλά και σε συνδυασμό με τα αρκετά υπάρχοντα ταλέντα. Στόχος των «λιονταριών» είναι το επόμενο καλοκαίρι η γιορτή για τα 150 χρόνια του συλλόγου να συνδυαστεί με την επάνοδο στη Μπουντεσλίγκα μετά από πέντε χρόνια και πάλι. Ο ανέτοιμος Μπέντερ θα μείνει στον πάγκο ενώ ο Χάρης Παππάς μάλλον θα ξεκινήσει στη θέση του τραυματία Αιγκνερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έμπνευση μας είναι το διπλό της ομάδας του Λίνεν που έχει διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της.

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ:
Να συνεχίσει με τη δυναμικότητα και μαχητικότητα που στο δεύτερο γύρο της έδωσε σχετικά άνετα την παραμονή ζητά ενόψει της νέας σεζόν ο τεχνικός της, Τόμας Οραλ. Ο 37χρονος κόουτς πάντως προσπαθεί να καλύψει τα κενά ειδικά στον οργανωτικό τομέα μετά την αποχώρηση του μέσου Γιούσεφ Μοκτάρι (πήγε στη Γκρόιτερ Φυρτ). Στο φιλικό κατά της Βέρντερ έκανε πρόβα ενδεκάδας (1-2), αλλά η αναζήτηση για τουλάχιστον δύο παίκτες θα συνεχιστεί ως τέλος Αυγούστου αν χρειαστεί. Οι «κομμένοι» Μπέντσικ, Γκαγιέγο και Χίλεμπραντ φυσικά δε θα είναι στην αποστολή για το ματς του κυπέλλου, καθώς ειδοποιήθηκαν να ψάξουν για ομάδα. Πρεμιέρα στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο της με τον Οραλ να δηλώνει ότι δε φοβάται τη Γκλάντμπαχ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Με τον δικό της Μίχαελ Φρόντσεκ (ξεκίνησε ως παίκτης την καριέρα του στη Μπορούσια), που απολύθηκε από την Αρμίνια μία αγωνιστική πριν το τέλος της περυσινής σεζόν, να αντικαθιστά το γερόλυκο, Χανς Μάιερ στον πάγκο της ομάδας πνέει και άνεμος αισιοδοξίας στο Μένχενγκλαντμπαχ. Μετά την παραμονή και την πώληση του ταλαντούχου Μάρκο Μαρίν στη Βέρντερ αρκετά χρήματα μπήκαν στα ταμείο (περίπου δέκα εκατομμύρια). Η απόκτηση των Μπομπαντίλα και Αράνγκο ξεχωρίζουν αλλά οι απουσίες των βασικών Μπαιγύ, Φρεντ και Ντάεμς για αρκετό καιρό μάλλον δυσκολεύουν την αποστολή της ομάδας. Λέιπει κι ο τιμωρημένος μέσος Μέουβις.

Από το KingBet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: