13 Αυγούστου 2009

Αθλητικές Εφημερίδες: "ΠΑΟΚ-Θρησκεία-Τρομοκρατία τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία!"

To σύνθημα "ΠΑΟΚ-Θρησκεία-Τρομοκρατία τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία..." που ακούστηκε χθες στην Τούμπα, ήταν η "απάντηση" των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να πουλήσει τον δημοφιλή παίκτη του δικεφάλου. Διάφορα είναι τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Μπάγεβιτς: Θέλω επιθετικό» και «Ναι, βλέπει Ολυμπιακό ο Ντένις» γράφει η «Goalnews» ενώ σε άλλα θέματα διαβάζουμε «Καλό μάθημα, Πολωνία-Ελλάδα 2-0», «Βράζει το αίμα τους, έβγαλαν μάτια Κουφός Καλάθης στο 102-57 επί της Ρουμανίας», «Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ» και «Πρώτο βήμα παραμονής του Σαλπιγγίδη».

Ακόμη, ο «Φίλαθλος» έχει τίτλο «Καίγεται ο Ντούσαν για επιθετικό», ενώ το «Φως των Σπορ» αναφέρει «Ολοι και όλα εξετάζονται στον Ολυμπιακό» και ο «Πρωταθλητής» γράφει «Το μεγάλο κόλπο με το αστέρι της Σαχτάρ, πάει για Φερναντίνιο ο Ολυμπιακός».

Επίσης, η «Πράσινη» αναφέρει «Σαρώνει την αγορά ο Παναθηναϊκός», ενώ η «Derby news» γράφει «Πράσινος σερ Αλεξ, ύψιστη τιμή για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ από την σερβική ομοσπονδία» και η «Ωρα των Σπορ» έχει τίτλο «Οαση ο Λεονάρντο».

Τέλος, η «Εξέδρα των Σπορ» γράφει «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Ντιας», ενώ η «Sportday» έχει τίτλο «Ψάχνει παντού ο Ολυμπιακός, πάντα πρώτος στόχος ο Μαντσίνι».






Δεν υπάρχουν σχόλια: