13 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Νέος πονοκέφαλος με Λεονάρντο


Δεν πρόλαβε ο Τιμούρ Κετσπάγια να δει τους Ντουντού, Γκαλέτι και Λεντέσμα να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο πρόσφατο φιλικό με την Τότεναμ, και χθες προστέθηκε στους παίκτες με πρόβλημα και ο Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ, που φέτος ο Γεωργιανός προπονητής τον υπολογίζει σημαντικά για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, δεν κατόρθωσε να βγάλει το πρόγραμμα, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Εξέλιξη η οποία ασφαλώς και προβληματίζει τον Κετσπάγια, ο οποίος επιθυμεί εν όψει των αναμετρήσεων με τη Σέριφ Τίρασπολ για τα play-off του Champions League, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Ευχάριστο για τον προπονητή των Πειραιωτών, το γεγονός ότι οι τρεις βασικοί και πλέον αναντικατάστατοι Ντουντού, Λεντέσμα και Γκαλέτι μπήκαν δυνατά, κάτι που του λύνει τα χέρια. Το σημαντικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι αύριο να γυρίσουν υγιείς και όλοι οι διεθνείς της ομάδας ώστε να μπορέσει με όλους τους παίκτες να μπει στην τελική ευθεία της προτετοιμασίας για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο και ιδιαίτερα αρχής γενομένης την ερχόμενη Τρίτη στη Μολδαβία.

Σε ό,τι αφορά το μετεγγραφικό τοπίο, τα πάντα παραμένουν στάσιμα, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις υποθέσεις των Μαντσίνι και Ομπίνα της Ιντερ (με τη μορφή δανεισμού) ή αν θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη με μετεγγραφή. Πάντα στα υπόψη είναι ο Ακαλέ της Λανς, ο Γκουτιέρες της Νιουκάστλ, αλλά και ο Ρότζερ Γκερέιρο της Λέγκια Βαρσοβίας, που χθες το βράδυ ως συμπαίκτης του Μάρτσιν Ζεβλάκοφ, έπαιξε αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών με την Πολωνία.

Ο Βραζιλιάνος (με πολωνικό διαβατήριο) είναι ζεστός να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και θεωρείται η ευκολότερη περίπτωση για τους πρωταθλητές, εάν και εφόσον ικανοποιήσουν οικονομικά την ομάδα του, που δεν θέλει πολλά χρήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: