13 Αυγούστου 2009

"Χρειαζόμαστε επιθετικό", λέει ο Μπάγιεβιτς


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε... δημόσια έκκληση στην διοίκηση, μετά το τέλος του αγώνα με την Μαγιόρκα, για την αγορά ενός επιθετικού ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μπλάνκο. Η Ενωση σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε σοβαρές επιθετικές αδυναμίες οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον σερβοέλληνα τεχνικό.

"Ο Μπλάνκο δεν μπορεί να είναι μόνος μπροστά. Πρέπει να έχει έναν δίπλα άλλον έναν. Πρέπει να έχει δίπλα του έναν παίκτη που να έχει ποιότητα. Εδώ δεν έχουμε άλλον. Στο ρόστερ της ομάδας θα σας πω αν λείπει τέτοιος παίκτης, όταν τελειώσουν οι μεταγραφές. Δεν θέλω να πω ακόμη τίποτα αν δεν είμαστε εντάξει. Για μας τελειώνουν βέβαια οι μεταγραφές σε μία - δύο μέρες. Μετά εφόσον αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε θα δούμε τι κι αν θα προκύψει. Θα περιμένετε για τα μεταγραφικά, όπως περιμένω και εγώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα...

Για το ματς με την Μαγιόρκα επισήμανε: "Ηταν ένα παιχνίδι για να δούμε που είμαστε, να πάρουν κάποιες ευκαιρίες κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Είχαμε δύο ημίχρονα. Ενα καλό και ένα όχι καλό. Πληρώσαμε τα λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ, με έναν τρόπο... τι να σας πω... Δεν είχαμε εμπειρία".

Για τον Λεονάρντο υπογράμμισε: "Προσπαθούμε να έχουμε φρέσκο το Λεονάρντο. Είναι αυτός που βλέπετε. Δεν γίνεται να φτιάξεις φυσική κατάσταση σε 5 μέρες".

Σε ερώτηση γιατί δεν έβαλε τον Σκόκο, ο Μπάγεβιτς απάντησε: "Είχε ένα πρόβλημα στο πόδι και δεν τον χρησιμοποίησα για προληπτικούς λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: