31 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ: Πανηγυρική επιστροφή

Με την ικανοποίηση της νίκης στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», αλλά και την κόπωση του ταξιδιού, επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η αποστολή του ΠΑΟΚ από το Όσλο, όπου την Πέμπτη επιβλήθηκε της Βαλερένγκα με 2-1.
Οι παίκτες, κατάκοποι από το ταξίδι και κυρίως από την καθυστέρηση της αναχώρησης από το αεροδρόμιο της νορβηγικής πρωτεύουσας, απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τα συνεργεία που τους ανέμεναν.
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό για σήμερα στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο από το Σάββατο θα μπουν σε καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την προσεχή Πέμπτη, που είναι ο αγώνας ρεβάνς με την νορβηγική ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη φάση του τέρματος που σημείωσε στο 37ο λεπτό του αγώνα, και θα εξετασθεί από τον γιατρό της ομάδας.
Ο Βόσνιος φορ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ανακοινώνεται ο Βιτόλο

Στο μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, του Ισπανού Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος άρχισε ήδη προπονήσεις με τη νέα ομάδα του.
Ο παίκτης, σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, χρειάζεται τριών εβδομάδων εντατικές προπονήσεις για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ατομικής φυσικής κατάστασης, παρόμοιο με αυτό των συμπαικτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: