14 Ιουλίου 2009

ΠΑΟ: Προεδρικές... ευχές


Μια μέρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία βρέθηκε στην Παιανία ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε για λίγο στους παίκτες, στους οποίους ευχήθηκε καλή δουλειά και επιτυχίες ενόψει της νέας σεζόν...

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε την Δευτέρα (13/7) ο Νίκολας Πατέρας για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" παρακολούθησε την προπόνηση και εν συνεχεία είπε δύο λόγια στους "πράσινους". Συγκεκριμένα, ο "ισχυρός" άνδρας του Παναθηναϊκού τους ευχήθηκε: "Καλή δουλειά στην Αυστρία και καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται".

Με 24 παίκτες "πετάει" για Αυστρία

Ως γνωστόν η αποστολή της ομάδας αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) από το "Ελ. Βενιζέλος" στις 15:25 με την πτήση της AEGEAN για Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Kitzbuhel της Αυστρίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί οι "πράσινοι" θα δώσουν τρία φιλικά κόντρα στις Γκρόιτερ Φιρτ (15/7), Χόφενχαϊμ (17/7) και Γκλάντμπαχ (20/7).

Η αποστολή που επέλεξε ο Τεν Κάτε αποτελείται από 24 παίκτες. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για την Αυστρία είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Καρνέζης, Μουν, Μελίσσης, Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μάτος, Σιμάο, Λέτο, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Σισέ, Μαχλελής και ο νεαρός Γκανέζος Μενσά. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ενσωματωθεί απευθείας την Τετάρτη (15/7) στην Αυστρία. Σε σχέση με τους παίκτες που ήταν στην Ελβετία, οι τρεις που... κόπηκαν ήταν οι νεαροί Καπίνος, Παντίδος και Σταμπολζίεφ.

Αποχώρησε προληπτικά ο Μάτος

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, διπλές προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Στο πρωινό πρόγραμμα οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις πάνω στη κυκλοφορία της μπάλας. Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά από το ζέσταμα οι "πράσινοι" έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ο Μάτος αποχώρησε προληπτικά από την απογευματινή προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: