14 Ιουλίου 2009

Καταγγελία σοκ Μπικόφσκι για μπράβους και ανθρώπους της νύχτας στο ποδόσφαιρο!


Καταγγελία σοκ στα πολωνικά ΜΜΕ από τον Ματσέι Μπικόφσκι για την ζωή του και άμμεση απάντηση της ΠΑΕ και του κ. Βεργωτή για σκηνοθετημένα σενάρια του πρώην άσου του Διαγόρα.

Η απειλή του Πολωνού...


Δυσαρέσκεια προκάλεσε με τις δηλώσεις στην πατρίδα του ο Ματσέι Μπικόφκσι για όσα πέρασε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Διαγόρα στην Ρόδο.

"Στην Ελλάδα φοβήθηκα για την υγεία και τη ζωή μου", κατήγγειλε σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης ο πρώην επιθετικός της ομάδας από το "σμαραγδένιο νησί" που έχει φορέσει στο παρελθόν και την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε τονίζει πως δέχτηκε σωματική βία για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του με τον Διαγόρα Ρόδου, τη στιγμή που οι νησιώτες υποστηρίζουν πως από τις προπονήσεις της ομάδας τους απουσιάζει αδικαιολόγητα.

"Στην Ελλάδα φοβήθηκα για την υγεία και τη ζωή μου. Εχω ιατρική γνωμάτευση ότι μου επιτέθηκαν. Επίθεση που δέχθηκα στις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου μου.

Ηρθαν τρεις άνδρες με μαύρα γυαλιά. Ο ένας μου έπιασε τα πόδια, ο άλλος μου έσφιξε το λαιμό για να μην μπορώ να πάρω αέρα, ενώ ο τρίτος με απείλησε πως θα μου σπάσει όλα τα δάχτυλα αν δεν υπογράψω τα απαραίτητα χαρτιά.

Σχεδόν λιποθύμησα. Τελικά υπέγραψα, αν και δεν ήξερα τι ήταν αυτό, καθώς δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά
", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πολωνός επιθετικός.

Απάντηση από την διοίκηση του Διαγόρα... για σκηνοθεσία

Αμμεση και καυστική ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρα στις καταγγελίες του Πολωνού επιθετικού, μόλις γνωστηκοποιήθηκαν οι ειδήσεις με τις δηλώσεις του. Η απάντηση της ροδίτικης ΠΑΕ αναλυτικά:

"Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ματσέι Μπικόφσκι, σε πολωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που αναδημοσιεύονται σε ελληνικές ιστοσελίδες. Με τον ποδοσφαιριστή βρισκόμασταν την προηγούμενη εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου του, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα.

Φαίνεται, πως ακολουθεί σκηνοθετημένο σενάριο, που ξεφεύγει της νοσηρής φαντασίας, προσβάλλοντας και δυσφημώντας την ιστορία του Διαγόρα και τους αγώνες που έκανε και κάνει για την εξάλειψη της βίας από τον αθλητισμό, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει χωρίς ιδρώτα, όσο περισσότερα λεφτά μπορεί από το συμβόλαιο της νέας περιόδου.

Τέτοιου είδους καταγγελίες όχι μόνο δεν αγγίζουν τους επιφανείς διοικούντες του ιστορικού Διαγόρα, αλλά είναι κατακριτέες και καταδικαστέες όπου και αν γίνονται.
Αυτές οι γελοίες κατηγορίες είναι κόντρα στις ιδέες και τα ιδανικά του Διαγόρα και γι’ αυτό θα τα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.


Ο πρόεδρος,
Μιχάλης Βεργωτής
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: