18 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Β' Σουηδίας: ΤΡΟΛΧΑΤΑΝ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ


ΤΡΟΛΧΑΤΑΝ: Χάλασε την καλή εικόνα των δύο τελευταίων εβδομάδων, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Βάσαλουντ. Ισοφάρισε στο 68’ το τέρμα που είχε δεχτεί αλλά δέχθηκε αμέσως το δεύτερο και εκεί παραδόθηκε. Μοναδικό καλό νέο η εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων φορ Μικάλσον και Ετέους, με το δεύτερο μάλιστα να σκοράρει.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μάτσον με την προσπάθεια των παικτών του, ενώ σχεδιάζει πλέον την ομάδα με βασικούς τους δύο νέους φορ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το κάνει αυτό, αν θέσουμε ως δεδομένο πως ο πρώτος σκόρερ, Αλίοσμαν (14/6), δεν χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα. «Είδα το παιχνίδι της Ατβίνταμπεργκ με τη Μιάλμπι. Ξέρω το παιχνίδι τους, ξέρω πώς παίζουν και το μόνο που μένει είναι να το μεταφέρω στους παίκτες μου και να το βγάλουν στο γήπεδο. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βάσαλουντ».

Δεν υπάρχουν προβλήματα και η αποστολή είναι πλήρης.

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Κατάφερε να κοντράρει τη Μιάλμπι μέχρι το 71’, όπου και μείωσε το σκορ σε 2-1. Μετά απλά παραδόθηκε στις ορέξεις της καλύτερης ομάδας της κατηγορίας και γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 6-1. Δέχθηκε τέσσερα γκολ στα τελευταία 15 λεπτά με τον Γουίκλουν να δηλώνει: «Αντί να επιτεθούμε περισσότερο στο 2-1, χαλαρώσαμε, και όλοι είδατε τι έγινε». Δεν τίθεται θέμα απογοήτευσης ούτε από την ήττα, ούτε από την έκταση του σκορ. «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Παραμένουμε στην τρίτη θέση, δεν γίναμε ξαφνικά μικρή ομάδα», συμπλήρωσε ο Γουίκλουν.

Μοναδικό καλό νέο η επιστροφή του Χάλινγκστρομ (12/2), του οποίου η απουσία ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Τραυματίστηκε στον αγκώνα στο παιχνίδι με τη Μιάλμπι ο μπακ Τίνελχολμ (10/0) και θα απουσιάσει. Μακροχρόνια εκτός ο πολύτιμος μπακ Μόμπεργκ (1/0), που αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Click here now for your Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: