24 Ιουλίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Επιστρέφει στο "τριφύλλι" ο Γιούρκας;

Διάφορα είναι τα θέματα που απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Ντούσκο, αλλάζει η ιστορία της ΑΕΚ. Η εκπληκτική ατάκα του Θανόπουλου στον Μπάγεβιτς φανερώνει το μέγεθος του επενδυτή» γράφει η «Goalnews», ενώ σε άλλα θέματα της πρώτης σελίδας διαβάζουμε «Σεισμός στην Λεωφόρο, λατρεία και πάθος από 11.000 οπαδούς», «Ο Κετσπάγια ζήτησε δύο μεταγραφές και άμεσα» και «πικρός αποκλεισμός για την Λάρισα».

Ακόμη, η «Derby news» αναφέρει «Τα ωραία έρχονται, αποθέωση από περίπου 10.000 κόσμο για τον Παναθηναϊκό», ενώ η «Sportday» έχει τίτλο «Σεϊταρίδης: Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό» και σε άλλα θέματα γράφει «Ετσι θα συμμαχήσουν Κόκκαλης-Μαρινάκης», «Ωρα για νέες μεταγραφές στην ΑΕΚ», «Σάντος: Ετοιμοι στο Οσλο» και «ΟΦΗ: Ημέρα ανεξαρτησίας».

Παράλληλα, η «Εξέδρα των Σπορ» έχει βασικά θέματα με τίτλο «Σεϊταρίδης: Γυρίζω στον ΠΑΟ» και «Θέλει Μπαστούρκ η ΑΕΚ», ενώ η «Πράσινη» γράφει «Πρόβα τίτλου στον Παναθηναϊκό» και ο «Πρωταθλητής» επισημαίνει «Σκάει βόμβα στον Ολυμπιακό, δυνατό όνομα για την επίθεση».

Τέλος, η «Ωρα των Σπορ» έχει τίτλο «Δίνουν τα χέρια Νοτιάς-επενδυτές», ενώ το «Φως των Σπορ» γράφει «Πάει για δύο ο Ολυμπιακός» και ο «Φίλαθλος» αναφέρει «Αμόκ για τίτλο στον Παναθηναϊκό από 10.000 οπαδούς που κατέκλυσαν την Λεωφόρο».









Δεν υπάρχουν σχόλια: