24 Ιουλίου 2009

Ντούντου: "Πόλεμος το ματς με Σλόβαν..."


Κάθε άλλο παρά με ύφος... χιλίων καρδιναλίων πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τα ματς με τη Σλόβαν. Ειδικότερα οι "παλιοί", που πέρσι πήραν την "κρυάδα" του αποκλεισμού από την Ανόρθωση, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το παραμικρό περιθώριο στους σλοβάκους. Ενδεικτικά όσα σχολίασε ο Ντουντού, ο οποίος δεν ετοιμάζεται απλώς και μόνο για δύο αγώνες, αλλά για... πόλεμο!

"Με τη Σλόβαν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και βεβαίως βλέπουμε μόνο την πρόκριση. Για τον αγώνα αυτόν μπορώ να υποσχεθώ ότι όλοι οι παίκτες θα παλέψουμε σαν να είναι ένας πόλεμος", τόνισε ο βραζιλιάνος, ενώ ο Μέλμπεργκ από την πλευρά του υποστήριξε: "Η Σλόβαν είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε".

Ο Κώστας Μήτρογλου, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στα φιλικά, είπε: "Θέλω να παίξω βασικός. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στις προπονήσεις και να κάνω τον προπονητή μου να με πιστέψει. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα πάθουμε ό,τι με την Ανόρθωση. Θα περάσουμε σίγουρα, εάν έχουμε το μυαλό μας στη θέση του. Ο προπονητής μάς είπε να πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε".

"Φουλάρει" για δύο

Στα μεταγραφικά, τώρα, από τη συνάντηση των Κόκκαλη - Κετσπάγια πρόεκυψε ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αριστερό χαφ και επιθετικό. Προτεραιότητα για την αριστερή πτέρυγα αποτελεί ο Μαρκ Γκονζάλες, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους πάνω από τα 4,5εκ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό, δημιουργείται η αίσθηση ότι στο Λιμάνι έχουν εντοπίσει κάτι καλύτερο και πιο... οικονομικό από τον Μπομπό της Μπεσίκτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: