24 Ιουλίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 7 εκ. ευρώ για Μπομπό

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην μεσημεριανή συνάντησή του με τον Σωκράτη Κόκκαλη κατέστησε σαφές ότι χρειάζεται έναν αριστερό χαφ και έναν επιθετικό. Λίγο αργότερα, η ηλεκτρονική έκδοση της Milliyet δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 7 εκ. ευρώ στν Μπεσίκας για την απόκτηση του Μπομπό. Δηλώθηκαν Γκαλέτι και Τοροσίδης στην ΟΥΕΦΑ. Εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών πήρε ο Ματ Ντέρμπισαϊρ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο τεχνικός της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια συναντήθηκαν για περίπου δυο ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημερώθηκε από τον Γεωργιανό τεχνικό για την πορεία της προετοιμασίας και άκουσε την άποψη του Κετσπάγια για την μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν άλλαξε στάση όσον αφορά τις δυο θέσεις στις οποίες "πονούν" οι ερυθρόλευκοι και πλέον θεωρείται θέμα ημερών να υπάρξουν εξελίξεις. Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί είναι ότι στον πρωταθλητή Ελλάδας δεν χωρούν δυο ξένοι ακόμα αφού ήδη υπάρχουν τέσσερις μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές.

7 εκ. ευρώ γράφει η Milliyet
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Milliyet, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μπομπό, ύψους 7 εκ. ευρώ. Πάντως το δημοσίευμα είναι λίγο μπερδεμένο και αυτό δεν γιατί δεν κάνει λόγο για το ποσοστό που ανήκει στον μάνατζερ του παίκτη, Ζουάν Φίχερ. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να ρίξει το αρχικό ποσό που ζητούσε η Μπεσίκτας και φέρεται να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει περίπου 3 εκ. ευρώ για το 50% του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: