24 Ιουλίου 2009

ΠΑΟ: Αποθέωση και αίτημα επιστροφής στη Λεωφόρο (Βιντεο)

Περισσότεροι από 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να αποθεώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων», ζητώντας παράλληλα με συνθήματα την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού έζησε στιγμές δόξας και έφερε στο μυαλό όσων βρέθηκαν στην παρουσίαση της ομάδας, μνήμες του παρελθόντος. Η τελετή της παρουσίασης των παικτών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και θύμιζε αγώνα μπάσκετ του NBA. Τα φώτα στο γήπεδο έσβησαν και έμεινε ένας φωτεινός διάδρομος που οδηγούσε από τη φυσούνα στο κέντρο του γηπέδου.



Την εμφάνιση τους στο γήπεδο, έκαναν πρώτα οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, με τον Καραγκούνη να βγαίνει πρώτος με το νούμερο 26 στην πλάτη και τους Σαλπιγγίδη με το 14 και Ζιλμπέρτο Σίλβα με το 15, να ακλουθούν. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν από τον εκφωνητή με την εξής σειρά: 1 Γκαλίνοβιτς, 2 Μουν, 3 Σαριέγκι, 6 Μελίσσης, 4 Μάτος, 19 Γκάμπριελ, 7 Νίνης, 23 Σιμάο, 17 Χριστοδουλόπουλος, 24 Βύντρα, 28 Πετρόπουλος, 5 Ρουκάβινα, 34 Μαχλέλης, 31 Σπυρόπουλος, 30 Τζόρβας, 33 Καρνέζης, 18 Μπιέσμιρ, 8 Καντέ, 11 Λέτο, 29 Κατσουράνης, 9 Σισέ.



Κατά την είσοδο του Λέτο μάλιστα, επικράτησε ενθουσιασμός με το γήπεδο να σείεται από τα συνθήματα που είχαν ως κεντρικό θέμα τον... Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του Σισέ έκανε τον κόσμο να παραληρεί και τη νύχτα να γίνεται... μέρα από τα εκατοντάδες καπνογόνα που φώτισαν τις κερκίδες του γηπέδου.



Στη συνέχεια έκαναν την εμφάνιση τους οι συνεργάτες του Τεν Κάτε, ενώ ο Ολλανδός ήταν ο άνθρωπος που πέρασε τελευταίος τη φυσούνα των αποδυτηρίων, για να αποθεωθεί και αυτός με την σειρά του. Απαντες συγκεντρώθηκαν στη σέντρα για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το οικογενειακό διπλό.

Click here to Sign-Up Now!

Δεν υπάρχουν σχόλια: