23 Ιουλίου 2009

Τι συζήτησαν Κόκκαλης-Κετσπάγια


Ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο και αυτός που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς στο ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν τα δύο βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, με τον τεχνικό της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Παρόντος και του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Χρυσικόπουλου, ο Γεωργιανός τεχνικός έκανε τις εισηγήσεις του (στις οποίες περιλαμβάνεται σε περίοπτη θέση ο Μαρκ Γκονζάλες) και από εκεί και πέρα το "μπαλάκι" βρίσκεται στο "στρατόπεδο" της διοίκησης για το κατά πόσο θα τις κάνει δεκτές και θα τις κυνηγήσει.
Από εκεί και πέρα, εστάλη στην ΟΥΕΦΑ η λίστα με τους παίκτες που δηλώθηκαν για τα δύο παιχνίδια της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ακης Στολτίδης μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στη δεύτερη λίστα.
Οι δηλωθέντες ποδοσφαιριστές: Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Πάβελ Κόβατς, Ντιντιέ Ντομί, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Οσκαρ Γκονζάλεθ, Κριστιάν Λεντέσμα, Εντσο Μαρέσκα, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ούρκο Πάρντο, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, Ντουντού, Ζαουάντ Ζαϊρί, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αριστείδης Σοϊλέδης, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Μήτρογλου (λίστα Β), Κυριάκος Παπαδόπουλος (λίστα Β).
*** Στην εθνική Πολωνίας για το φιλικό με την Ελλάδα στις 12 Αυγούστου στο Μπίντγκοστς κλήθηκεο Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: