29 Ιουλίου 2009

Σκορ ασφαλείας θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός...


Σκορ ασφαλείας θα ψάξει απόψε το βράδυ (Novasports1, 21.00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ταξίδεψαν στην σλοβακική πόλη με αρκετές απουσίες και το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στην Σλοβακία ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Σλόβαν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκορ ασφαλείας αναμένεται να ψάξει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, κόντρα σε ένα σύλλογο με έναν πολύ καλό προπονητή και μια πολύ ισχυρή έδρα.

Η αποστολή


Για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε τους: Κόβατς, Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτη, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Γ. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδη, Ζαϊρί και Ζεβλάκοβ.

Ντάρμπισιρ και Τοροσίδης είναι αμφότεροι στα πιτς, λόγω των πρόσφατων επεμβάσεων. Τα ευχάριστα για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι πως στην αποστολή βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.

Τα πλάνα του Τιμούρ


Τα σχέδια του προπονητή των Πειραιωτών δεν φαίνεται πως θα αλλάξουν αισθητά, σε σχέση με όσα είδαμε στα τελευταία φιλικά της ομάδας. Η ομάδα θα παραταχθεί με ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα γκολπόστ.

Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ζεβλάκοφ, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Λεντέσμα με τον Ντοντού. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλέτι και Ζαϊρί ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγκο.

Μην αποκλείσετε πάντως το γεγονός, την θέση του Μαροκινού άσσου στην ενδεκάδα να πάρει ο νεαρός Άρης Σοϊλέδης. Να θυμίσουμε πως ο αριστεροπόδαρος μέσος του Ολυμπιακού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία.

Στον πάγκο θα βρεθεί ο ανέτοιμος Ένζο Μαρέσκα, ο οποίος όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η... επικίνδυνη Σλόβαν

Η σλοβακική ομάδα έχοντας περάσει ήδη το πρώτο ευρωπαϊκό εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά της, εμφανίζεται έτοιμη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει άνετα το τρίποντο κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνάβα με 2-0. Όπλο της ομάδας του Ντούσαν Ουρίν είναι το δυνατό σύνολο αλλά και η πολύ καυτή έδρα.

Ατομικά ξεχωρίζουν οι Χάλεναρ και Γκαούτσο, οι οποίοι αποτελούν τα πρώτα βιολιά της ομάδας.

Click here for your Free £10

Δεν υπάρχουν σχόλια: