25 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Περιμένοντας Σλόβαν και μεταγραφές


Μπορεί οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Τετάρτης (29/7) κόντρα στην Σλόβαν, όμως η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος της στις δύο μεταγραφές που απομένουν.
Τα δεδομένα σ' ότι αφορά την θέση του αριστερού χαφ είναι γνωστά με τον Μαρκ Γκονζάλες να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όμως υπάρχει στασιμότητα. Οι Πειραιώτες περιμένουν την Μπέτις να ρίξει τις απαιτήσεις της, όμως λογαριάζουν δίχως τον εκκεντρικό Λοπέρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ανδαλουσίας, δύσκολα θα υποχωρήσει όμως στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όσο για την γραμμή κρούσης οι λύσεις είναι ελάχιστες και η απόκτηση ενός κλασικού σέντερ φορ είναι επιτακτική ανάγκη. Ο Ντάρμπισιρ επιστρέφει από τον Σεπτέμβρη, ο Ντιόγκο είναι απελπιστικά μόνος και ο Μήτρογλου μπορεί να έχει κερδίσει τον Κετσπάγια με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα γκολ στα φιλικά, όμως όπως και να το κάνουμε χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη μια λύση.

Πάντελιτς, Μπομπό, Άλτιντορ είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται, όμως δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Πάντως αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως ο Μπομπό είναι ο επικρατέστερος (αν η Μπεσίκτας ρίξει λίγο τις απαιτήσεις της) όμως αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Χαμόγελα για τέσσερις

Μετά από τα μαζεμένα δυσάρεστα νέα για τους τραυματισμούς ήρθαν επιτέλους και χαρμόσυνα μαντάτα. Ο λόγος για τους Στολτίδη, Γκαλέτι, Μαρέσκα και Γκαλίτσιο που προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και γυμναστήριο, με τους τέσσερις προαναφερθέντες να συμμετέχουν κανονίκα με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για τον άτυχο, Βασίλη Τοροσίδη που στην φετινή προετοιμασία είχε... βγάλει μάτια, ακολούθησε την Παρασκευή πρόγραμμα με θεραπεία.

Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για το πρώτο ματς με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, συνεχίζεται το Σάββατο με προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: