10 Ιουλίου 2009

Αισιοδοξία για Μαρέσκα

Η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό και την Σεβίλλη είναι τέτοια που δίνει το δικαίωμα στους Πειραιώτες να αισιοδοξούν για την απόκτηση του Εντσο Μαρέσκα, για ακριβολογούμε να σκέφτονται από τώρα τον παίκτη με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Η πειραϊκή ομάδα έχει καταφέρει να φτάσει την ισπανική ομάδα στο 1.7 εκ. ευρώ αλλά ο Γιάννης Χρυσικόπουλος καταβάλει προσπάθεια ώστε να ρίξει και άλλο την τιμή πώλησης του Ιταλού. Το πλέον θετικό είναι ότι με τον 29αχρονο σχεδόν τα έχει βρει ο Ολυμπιακός.

Ολα, λοιπόν, δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για αυτή την μεταγραφή. Από το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Χρυσικόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους παράγοντες της Σεβίλλης αλλά και με τον μάνατζερ του παίκτη, τον Κάντινο Φορτουνάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έγγραφη προσφορά του Ολυμπιακού που... έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για την Σεβίλλη ήταν 1 εκ. ευρώ με διάθεση από τους ερυθρόλευκους να ανέβουν. Είναι πολύ πιθανό, το πιθανότερο να κλείσει τις επόμενες ώρες η μεταγραφή του έμπειρου παίκτη αν και κάποιοι προσδιόριζαν τις εξελίξεις από την Δευτέρα.

Πληροφορίες που ήθελαν τον Χρυσικόπουλο να ταξιδεύει για την Ισπανία το Σάββατο προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή δεν επιβεβαιώνονταν αν και λίγη σημασία έχει το πώς θα πέσουν οι υπογραφές. Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαρέσκα.

Αν τελικά έρθει στον Πειραιά ο Ιταλός, ίσως να αργήσει η απόκτηση του αριστερού χαφ και ίσως ο Ολυμπιακός να θελήσει για αυτή την θέση να τα... σπρώξει (η περίπτωση του Γκονζάλες δεν έχει εγκαταλειφθεί). Θα παίξει ρόλο αν θα βρεθούν οι επιχειρηματίες που θα βάλουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Για αυτό το θέμα ο Κόκκαλης θα κάνει κάποιες επαφές μέχρι την Τρίτη και τότε θα φανεί τελικά ποιοί θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν.

Ισως να μην είναι ακόμα τυχαίο ότι και για τον επιθετικό τηρούν στάση αναμονής και έχουν σταντ μπάϊ τον Αλντιντορ. Ο Αμερικανός της Βιγιαρέαλ είναι η πιο προσιτή λύση αλλά στην πειραϊκή ομάδα σκέπτονται για το αν πρέπει να πάνε σε πιο έτοιμες λύσεις (Εντού ή Μοριέντες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: