10 Ιουλίου 2009

Μπιέρσμιρ: "Μακάρι να έρθω τώρα"!

Την επιθυμία του να ολοκληρωθεί όσο το συντομότερο δυνατό η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ματίας Μπιέρσμιρ σε δηλώσεις του στο Sport.gr. O 23χρονος σουηδός αμυντικός κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ανθρώπων της Γκέτεμποργκ και του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη και μας ευχήθηκε από αύριο (11/7) κιόλας να μπορεί να δώσει ένα μήνυμα στους οπαδούς του τριφυλλιού!
ναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Μπιέρσμιρ στο Sport.gr:

- Ματίας, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα πράγματα όσον αφορά στη μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;

"Αυτή τη στιγμή από ότι ξερω οι άνθρωποι των δύο ομάδων συζητάνε για να τα βρούνε και να τελειώσει σήμερα η μεταγραφή. Εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθούν απόψε οι διαπραγματεύσεις".

- Εσύ ο ίδιος έχει μιλήσει με κάποιον άνθρωπο από τον Παναθηναϊκό;

"Οχι, το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο ατζέντης μου. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον".

- Βλέπεις η υπόθεση να ξεκαθαρίζει σύντομα;

"Ναι, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως πολύ σύντομα τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Θα είναι το καλύτερο για όλους μας να τελειώσει θετικά αυτή η ιστορία και να έρθω στον Παναθηναϊκό".

- Αν τελικά δεν ολοκληρωθεί τώρα η μεταγραφή, υπάρχει πιθανότητα να έρθεις στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο;

"Φυσικά και είναι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, αλλά επαναλαμβάνω οτι θέλω να πάω τώρα στον Παναθηναϊκό. Αυτή η μεταγραφή θα είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου".

- Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

"Οχι, δεν γίνεται τώρα, αλλά ελπίζω από αύριο (σ.σ. Σάββατο 11/7) να μπορώ να το κάνω! (γέλια). Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς".



Δεν υπάρχουν σχόλια: